Sammenlign billige rejser fra mange selskaber

Rejser til Trinidad og Tobago

Flybilletter, hoteller, charter & pakkerejser, fly+hotel m.m.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Der er stor forskel på de to øer i det østlige Caribien. På Trinidad, der er kendt for et af verdens største og flotteste karneval, De Mas, er der altid liv, og man bevæger sig efter olietøndernes rytme. På Tobago, hvor det meste af øen er dækket af regnskov, høres junglens underfundige og mystiske lyde.
Besøger man begge øer, kan man få alt fra storbyferie i Port-of-Spain på Trinidad til romantiske hvide strande på Tobago.
Bedøm rejsemål
4,8
(6 bedømmelser)

Port of Spain

Der er liv og glade dage året rundt i Trinidad & Tobagos hovedstad. Byen er en sand kosmopol, og går man en tur gennem gaderne, fornemmer man for alvor befolkningens mangfoldighed. Det årlige karneval er en oplevelse for sig.

Tobago

Tobago er en rigtig bountyø og et godt sted at tage hen, hvis man vil slappe af. Langs øens hvide sandstrande kan man dyrke alle former for vandsport, og i regnskoven kan man gå på opdagelse efter sjældne dyr og planter.

Trinidad

Når man hører navnet Trinidad, kommer de fleste vilkårligt til at tænke på bløde calypsorytmer og vuggende hofter. Og man bliver bestemt ikke skuffet, når man besøger øen i det Caribiske hav.

Trinidad

Trinidad har bevaret sit koloniale præg og står næsten urørt af de seneste århundreder med sine store huse og brede gader i næsten europæisk tilsnit. Med til charmen hører Cubas største kirke og en del gode museer.
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK