Trekking og vandring til Nepal

Trekking og vandring til Nepal

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Er du på udkig efter en vandringsferie ud over sædvanlige? Der findes få steder i verden, der kan konkurrere med Nepal, når det kommer til trekking og vandring. Her er du omringet af de fantastiske Himalaya bjerge, der er verdens højeste bjergkæde. Du kan komme under huden på en spændende kultur, besøge templer og nyde enestående udsigter over de fortryllende sneklædte bjerge, imens du vandrer på ”Verdens Tag”.

Med en rejse til Nepal kan du komme tæt på Mount Everest, opleve vandring og trekking ud over det sædvanlige og lære mere om den spændende lokale kultur.

Hvis du altid har drømt om at komme helt tæt på verdens højeste bjerg, kan du nu realisere din drøm. I Nepal er der mange guider, der kan hjælpe dig med at arrangere vandring og trekking til Mount Everest Base Camp, der er det højeste punkt, som man kan komme på en normal vandretur.

Hvad enten du vil på et eventyr til Mount Everest Base Camp eller andre steder i Himalayabjergene, vil du på en rejse til Nepal kunne opleve vandring og trekking, du aldrig vil glemme. Du vil kunne komme tæt på verdens højeste bjerge og hele tiden nyde uforglemmelige udsigter over sneklædte bjerge, grønne dale og brusende floder.

Når du tager på en vandreferie i Nepal, får du mulighed for at opleve landet fra en side, som kun rigtige eventyrer får at se. Du kan bo hos lokale stammer oppe i bjergene og finde din indre ro i nogle af de mange afsidesliggende templer. Efter at have været på en trekkingtur i Nepal, vil du vende hjem med et uforglemmeligt eventyr i rygsækken, og du vil stolt kunne fortælle dine nærmeste, at du har erobret nogle af verdens højeste bjerge.
 

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK