Rejser til Syrien

Rejser til Syrien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Trods sin placering på USA's liste over terroriststater, er lokalbefolkningen i Syrien ikke en flok notoriske banditter. Virkeligheden er tværtimod en helt anden, Syriens befolkning er meget venlige og oprigtigt interesserede i at tale med fremmede. Landets største seværdigheder er oldtidsruiner, flotte moskéer og en af verdens mest imponerende korsridderborge.
Bedøm rejsemål
2,1
(10 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Syrien - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Aleppo

Syriens næststørste by Aleppo er bestemt værd at rejse for. En imponerende souq, et citadel og et spændende museum er sammen med byen i sig selv de væsentligste grunde til at komme den vej forbi.

Damaskus

Hovedstaden Damascus er formentlig den by i verden, der har været beboet uafbrudt i længst tid. Og med sine formodede 7000 år på bagen er alene en gåtur rundt i de snævre gader og ikke minst souqen en oplevelse af de store. De tyrkiske bade i Damascus er en fortrinlig måde at få genopladet batterierne og få skrubbet støvet af krop og sjæl. Desværre har oftest kun mænd adgang.

Krak des Chevaliers

Krak des Chevaliers, korsriddernes gamle borg står i dag, som den gjorde det, da den blev forladt for 800 år siden. Korsfarerne brugte fortet til at kontrollere vejen mellem Tyrkiet og Beirut, og når man besøger Krak des Chevaliers i dag, får man fornemmelsen af, at korsridderne kun lige er smuttet ud af døren, i det samme man træder ind. Så livagtigt er det bevaret.

Tadmur

Palmyra-ruinerne er et godt eksempel på Syriens rige historie. Ruinerne har bestået siden det andet århundrede efter vor tidsregning og har været ruiner i knap 1000 år. Både grækerne og romerne har regeret over Palmyra, der sin storslåethed til trods kun fik ganske få år på bagen. I 217 brændte byen ned, og i 1089 rasede et altødelæggende jordskælv resterne.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.