Sammenlign billige rejser fra mange selskaber

Rejser til Sri Lanka

Flybilletter, hoteller, charter & pakkerejser, fly+hotel m.m.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
»»Pakkerejser til Sri Lanka
Sri Lanka ligger kun 50 kilometer fra Indien formet som en tåre, der på et kort ser ud til at falde fra det indiske kontinent. Landets sydlige del byder på smukke, bakkede landskaber med skønne strande ved kysten. Den nordlige del af landet er en stor slette med høje bjerge, der rejser sig i 2500 meters højde.

Sri Lanka er landet, der byder på lidt af alting. Der er fremragende hvide sandstrande ved den tropiske regnskov. Tusind år gamle ørkenbyer og vilde dyr fra elefanter til leoparder.
Bedøm rejsemål

Udvalgte temarejser fra Sri Lanka

Uendeligt mange oplevelser

Sri Lanka er fuld af eksotiske oplevelser

Uendelige oplevelser på en enkelt ø
Få steder i verden har så mange seværdigheder på UNESCOs verdensarvliste som Sri Lanka, bl.a. pga. af landets mere end 3500 år gamle kulturhistorie. Dermed er der store oplevelser i vente, hvis man er det mindste interesseret i smukke templer, buddhistiske historiefortællinger og religiøse seværdigheder.

Skal man udpege et enkelt tempel at besøge, er Sri Dalada Maligawa bedre kendt som Temple of the Sacred Tooth Relic oplagt, da det har spillet en vigtig rolle i landets historie. Ifølge historien beskytter templet levnet af Buddhas tand, deraf navnet, og det siges at dem, der er i besiddelse af levnet, vil få magten i landet. Derudover ligger templet i smukke naturlige omgivelser.

Fantastiske strande og regnskov
Sri Lanka er omgivet af vand og der er derfor masser af muligheder for at finde smukke sandstrande og bade i det Indiske ocean, der byder på turkisblåt hav og undersøiske koralrev. Derfor er det også oplagt at finde dykkermaske og snorkel frem, da du finder utrolige syn under havoverfladen netop her. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at få den helt store dykkeroplevelse og her slipper man endda for de mange dykkerturister.

Er du mere til en vandretur i regnskoven, er der også masser af store oplevelser i vente. I bjergområderne findes de køligere temperaturer og den frodige regnskov med masser af eksotiske træer, planter og selvfølgelig det vilde dyreliv. I disse frodige områder finder du også nogle af øens store te-plantager og her er det er også muligt at tage på elefantsafari på ryggen af de store, fascinerende dyr.

Dejligt klima – for det meste
Sri Lanka er placeret i et tropisk klima og vejret er derfor altid varmt og dejligt. Ligesom andre tropiske lande kan man dog komme ud for korte, men intense, regnbyger på alle tider af året. Vær dog opmærksom på, at regntid, som forekommer i perioderne oktober – januar og maj – juli, kan være voldsomme. Da Sri Lanka er en stor ø med stor diversitet i naturen, kan der også være store temperaturudsvingninger fra havniveau til bjerghøjderne.

Oplad de mentale batterier
Sri Lanka er perfekt til dig, der gerne vil væk fra hverdagens strabadser og afkoble fuldstændig. Med sin buddhistiske tilgang til livet er indbyggerne på Sri Lanka meget åbne, venlige og nysgerrige og der er masser af muligheder for at meditere, dyrke yoga eller blot slappe helt af ved poolen på øens mange hoteller.

Hotellerne findes i alle prisklasser og størrelser. Der er plads til backpackeren på gennemrejse, børnefamilien, der trænger til sol og varme samt ægteparret, der kan lide friheden i at dykke ned i landets spændende historie og samtidig slappe af under tropiske himmelstrøg.
Derudover er det nemt at opleve øen, da de overkommelige afstande gør alle større byer og kyster tilgængelige i enten bil, bus eller tog.

Sri Lanka er perfekt til dig, der gerne vil koble lidt af, da øen stadig er forholdsvis ”uopdaget” i forhold til større rejsedestinationer som f.eks. Indien, Thailand og andre populære Sydøstasiatiske lande. 

Gode madoplevelser
Køkkenet finder primært sin inspiration i det sydlige Indien, men selvfølgelig har den lokale mad sine egne variationer. Retter med ris og forskellige karryvarianter er meget populære og er ofte serveret med kokosnød, lime, chili og forskellig slags fisk eller kylling. Prisniveauet er lavt og selv hos mindre madsteder kan du få store madoplevelser med de krydrede og delikate retter. I øens hovedstad Colombo er det også muligt at finde internationale restaurantkæder, der dog ikke tilbyder de samme eksotiske muligheder
Som udgangspunkt spiser man sin mad med højre hånd i landet, men er man mere til den traditionelle måde med kniv og gaffel, kan det som regel også lade sig gøre, men kast dig endelig ud i det og få den fulde oplevelse, som de lokale gør det.

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK