Spa og wellness ophold til Tyrkiet

Spa og wellness ophold til Tyrkiet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Tyrkiet er det perfekte feriested for et spa- og wellnessophold. Tyrkiet er et land med solgaranti, og deres traditioner inden for spa og wellness stammer tilbage til før Romerrigets storhedstid. Du kan nyde dagene på en af de utallige lækre strande på Tyrkiets sydkyst, besøge et af de mange spændende templer eller shoppe i nogle af de interessante bazarer og afslutte dagen med et tyrkisk bad.

I Tyrkiet vil du kunne forkæle dig selv med et traditionelt tyrkisk bad, der er kendt som Hamam blandt lokale. Her vil du kombinere et lækkert dampbad med skrubning og massage, der vil kunne rense både din sjæl og din krop.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Tyrkiet - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Du har sikkert hørt om Hamam før eller måske endda prøvet det, men intet kommer tæt på, hvad den autentiske oplevelse er, hvis det ikke er udført af lokale eksperter i et af de mange traditionelle badehuse i Tyrkiet.

En rejse til Tyrkiet kan byde på spa- og wellnessophold af den højeste kvalitet, hvor der findes luksuriøse resorts, der har specialiseret sig i at give dig en behagelig og afslappende ferie.

Tyrkiet er dog meget andet end bare sol og spa- og wellnessophold. Med sin centrale placering mellem Europa og Asien har Tyrkiet vidnet historiens gang på nærmeste hold, hvor folkeslag som Romerriget, Osmanerriget, Byzantinerriget og Kurderne har sat sit præg på landets rige kulturarv. Du vil altså kunne opleve spændende og velbevarede romerske ruinbyer, shoppe i traditionelle byzantinerbyer og nyde gastronomi inspireret fra det antikke Mellemøsten.

Hvis du er til storbyferie, kan du også kombinere dit spa- og wellnessophold i Tyrkiet med et besøg i energiske Istanbul, der byder på fortryllende arkitektur og en verden af spændende shopping i de traditionelle bazarer.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.