Solferie og badeferie til Vietnam

Solferie og badeferie til Vietnam

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Vil I gerne på en badeferie som aldrig før? Så udforsk de smukke sandstrande i Vietnam. Der er et utal af de lækreste strande i Vietnam, men husk de har alle deres sæson. Hvis I vil undgå alt for mange turister, kan I passende vælge en af de tre øer Phuc Qouc, Con Dao eller Quan Lan, så I kan nyde paradiset uden nogen forstyrrelser. Vietnam byder på de lækreste kulinariske oplevelser, en spændende og lang kultur såvel som gæstfrihed, I aldrig har oplevet før. Naturomgivelserne er også udover det sædvanlige lige fra kalkstensbjergene mod nord, der grænser op til Kina, til det store Mekong Delta.

Vietnam har utrolig meget at byde på når det kommer til solferie med vand, varme og den største hygge. Vietnam er i modsætning til mange andre steder i Asien ikke blevet overtaget af turister, det betyder at når I kommer, får I mere end en badeferie – I får en oplevelse for livet.

Naturen i Vietnam er intet mindre end storslået med de grønne rismarker og de lange smukke kyststrækninger. Når I vælger at tage en solferie i Vietnam får I mere end I regner med, og mange rejsende i landet fortæller, at det i sandheden har været den bedste rejseoplevelse, de nogensinde har haft.

Den vietnamesiske gæstfrihed og åbenhed giver jer en helt særlig kulturoplevelse, hvor I kan få indblik i deres smukke traditioner og lære mere om deres lange historie. I Vietnam kan man blive mere end en turist, man kan virkelig komme de lokale ved og lære – alt imens man er i paradis. Vietnams kridhvide sandstrande og det smukkeste hav giver jer energien tilbage. Vi garanterer, at I ikke vil hjem igen, eller i hvert fald at det ikke er den eneste gang i kommer på besøg i det dejlige land på badeferie.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.