Solferie og badeferie til USA

Solferie og badeferie til USA

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

USA har nogle af verdens mest idylliske kyststrækninger, der indbyder til en fantastisk sol- og badeferie. Langs Californiens vestkyst kan du kombinere solferie og badeferie i USA med et uforglemmeligt road trip. Hele vejen ned langs Stillehavskysten i Californien går den legendariske Highway 1 forbi solrige smukke sandstrande, hvorfra du kan nyde udsigten og spotte hvaler, delfiner og sæler året rundt.

Er du til tropisk klima og kridhvide strande, er verdensberømte Miami Beach på USAs østkyst den perfekte destination for en lækker solferie og badeferie i USA. Med de hyggelige strandbarer og caféer i baggrunden kan du her nyde en afslappende ferie med god mad, lækre strande og et herligt klima.

USA er kendt som mulighedernes land, og dette gælder specielt også, når det kommer til turisme. Inden for samme landegrænse kan du opleve solrige sandstrande, idylliske kystbyer, enorme storbyer, sneklædte bjerge og en varieret befolkning, der snakker forskellige sprog og har forskellige kulturarv.

Med det behagelige sommerklima samt de lange kyststrækninger er USA et godt feriemål, når det kommer til solferie og badeferie. Hvis du gerne vil kombinere din ferie med andre spændende oplevelser, er det kun din fantasi, der sætter grænserne for de mange spændende muligheder, som dette land byder på.

Du kan for eksempel nyde en solferie og badeferie i Californien i USA, hvor du kan slappe af på de verdensberømte strande ved Venice Beach, Santa Monica og Malibu og opleve pulserende Los Angeles eller tage på besøg i nabostaten og gamble i Las Vegas.

Eller hvad med at sole og bade på Miami Beach den ene dag og tage på eventyr i Floridas mangrover blandet alligatorer og et rigt fugleliv den næste dag? USA har det hele.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.