Solferie og badeferie til Sydafrika

Solferie og badeferie til Sydafrika

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Sydafrika er et attraktivt land, når det kommer til solferie og badeferie. Her kan du slippe væk fra den kolde danske vinter og nyde behagelige temperaturer og sole og bade, alt imens der ligger sne på gaderne hjemme i Danmark.

De lækre strande i Sydafrika inviterer til solferie og badeferie, hvor du også kan prøve dine færdigheder på et surfbræt eller udforske de farverige koralrev og eksotiske fisk under havets overflade. Sol og behagelige temperaturer, kridhvide sandstrande og lækre hoteller – hvad mere behøver man for en perfekt solferie og badeferie?

Mange tager på solferie og badeferie i Sydafrika uden at se meget andet end kysten, men hvis du rejser lidt ind i landet, vil en verden af eventyr åbne sig for dig. Du kan nemlig kombinere din solferie og badeferie i Sydafrika med en safarirejse til nogle af de mest dyrerige nationalparker i verden. Her kan du komme helt tæt på vilde dyr som løver, elefanter, leoparder, vandbøfler og næsehorn. Du kan altså den ene dag på din ferie se de berømte ”Big Five” i sine naturlige omgivelser og slappe af på stranden den næste dag.

Sydafrika er et unikt feriemål, der både byder på et godt klima, lækre sandstrande, surfing, snorkling og dykning, safari og udendørs aktiviteter som vandring og camping. Desuden er der mange, der vælge at besøge spædende Cape Town eller Johannesburg og kombinere sin ferie med nogle dage i en af storbyerne.

Hvis du allerede i dag begynder at planlægge din rejse til Sydafrika, vil du finde ud af, hvor meget dette solrige land har at tilbyde for sine besøgende. Der er noget for alle, og hvad enten du eller din familie er til afslapning eller aktiviteter, så vil i kunne få stillet jeres lyster i dette fantastiske land.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.