Solferie og badeferie til Indien

Solferie og badeferie til Indien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Indien har været et foretrukket feriemål for rygsækrejsende og eventyrere i mange år på grund af de mange spændende oplevelser, du kan få her som besøgende. Med årene har turismen vokset, og Indien er nu også en herlig destination for en afslappende solferie og badeferie.

Langs Indiens enorme sydkyst findes der utallige charmerende byer, hvor du kan nyde god lokal mad, bade i det varme hav og slappe af på de palmeklædte strande. Er du til eventyr, kan du kombinere din solferie med en rundrejse eller et besøg til nogle af de mange skatte, som landet råder over.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Indien - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Der er få lande i verden, som har en så farverig kultur som Indien. Landet er spækket med spændende landsbyer og smukke templer, hvor du som besøgende vil kunne føle, at du er i en hel anden verden.

Du har både mulighed for at slappe af på en solferie og badeferie i Indien og samtidig tage på udflugter til verdensberømte seværdigheder. Du kan for eksempel udforske det berømte Taj Mahal tempel, der er et af verdens syv vidundere.

En ting som du vil elske på din solferie og badeferie i Indien er den gode mad. Inderne anvender spændende krydderier til deres unikke retter, som du aldrig før har hørt om.

Du kan også besøge pulserende storbyer som New Delhi eller Mumbai eller tage på eventyr i det nordlige Indiens smukke natur, hvor verdens største bjerge starter. Her kan du opleve fantastisk vandring og trekking i Himalaya og have det mere eller mindre for dig selv, da de fleste besøger verdens tag fra Nepals side.

Indien er altså et land, der har noget for enhver, og det dejlige klima gør landet ideelt for turisme.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.