Solferie og badeferie til Egypten

Solferie og badeferie til Egypten

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Nyd det solrige klima året rundt med en solferie og badeferie til Egypten. Her kan du bade, snorkle og dykke i Det Røde Hav, hvor farverige koraller og eksotiske fisk indbyder til eventyr. Langs det Røde Hav findes der massevis af lækre strande og hyggelige byer, hvor du kan nyde en god ferie i for eksempel Hurghada, Sharm el Sheik eller Dahab.

Du kan også gøre som de lokale og tage på badeferie i historiske Alexandria, hvor Middelhavets varme vand møder denne spændende by. Det gode ved en afslappende ferie i Egypten er også, at du aldrig er langt væk fra udflugter til for eksempel pyramiderne, Luxor eller energiske Cairo.

Egypten er ideel for en solferie og badeferie, da vejret stort set altid er godt. Solen skinner året rundt, og om sommeren er der varmt og skønt mens der om vinteren er mildt og behagelige temperature.

Foruden at være god til solferie og badeferie er Egypten også et land, der kan byde på endeløse historiske eventyr. Tæt ved Cairo findes de verdensberømte pyramider, der med sine mere end 4.500 år i rygsækken stadig forbløffer og forbavser sine besøgende.

Langs Nilen der er kendt for at være Egyptens livlinje findes der også mange seværdigheder, der er et besøg værd. I Luxor findes det enorme Karnak templet, hvor ældgamle bygninger vidner om den storhedstid Egypten engang har haft.

For en oplevelse ud over det sædvanlige kan du også besøge Kongernes Dal, hvor du kan gå ned i de gamle gravkamre, hvor mumierne fra de gamle hersker blev placeret.

Hvis du vil toppe din solferie og badeferie i Egypten kan du også kombinere den med en sejltur på Nilen, hvor dygtige guider kan lære dig meget mere om landets fascinerende historie.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.