Solferie og badeferie til Brasilien

Solferie og badeferie til Brasilien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Har du altid drømt om en afslappende solferie i lækre Brasilien? Hvis du booker din rejse allerede nu, kan du se frem til at slappe af på den berømte Copacabana strand med en frisklavet Caipirinha i hånden og nyde denne latinamerikanske drømmedestination.

På en badeferie i Brasilien kan du kombinere godt vejr og afslapning med eventyr i den vilde jungle eller opleve storbyliv i livlige Rio eller Sao Paulo. For den ultimative ferie i Brasilien kan du rejse dertil og opleve det verdensberømte karneval eller komme i tid til de Olympiske Lege i 2016.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Brasilien - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Brasilien er Sydamerikas største land og byder på uendelige muligheder og oplevelser for besøgende. Med det varme tropiske klima og de mange paradisstrande er Brasilien en ideel destination for en badeferie. Her kan du slappe af på et af de luksuriøse hoteller i en af storbyerne, hvor du har direkte adgang til nogle de lækre sandstrande. For en mere autentisk oplevelse findes der langs Brasiliens kyst også et utal af små hyggelige landsbyer, hvor du kan bo i bungalows direkte på stranden og slappe af i en hængekøje.

Det bedste ved en solferie og badeferie i Brasilien er, at du kan let kombinere den med spændende eventyr. Brasilien huser nemlig Amazonas junglen, der er verdens største regnskov. Her kan du tage på overlevelsesture i den vilde jungle eller nyde et flodkrydstogt og komme helt tæt på den smukke natur.

Brasilien er kendt for meget andet end solferie og badeferie, og i Rio De Janeiro kan du for eksempel deltage i verdens største karneval. Her bliver hele byen forvandlet til en stor gadefest, hvor glade lokale og besøgende fra hele verden danser og går optog blandt festlige tilskuer. Uden for Rio De Janeiro kan du også besøge Jesus statuen, der er et af verdens syv vidundere.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.