SKIFERIE til Sverige

SKIFERIE til Sverige

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Blot en lille flyvetur borte i vores kære naboland kan du finde nogle af verdens bedste steder for skisport. En skiferie i Sverige kan byde på massevis af aktiviteter, hvor de tusindevis af lifter indbyder til eventyr på ski såvel som snowboard. Der findes bjerge og bakker til alle niveauer og inden for alle former for skisport.

Omkring de mange skisportssteder i Sverige findes der også utallige hyggelige små hoteller, hvor du har adgang til lokale restauranter og rig mulighed for at feste natten lang på afterski. Hvis du virkelig vil opleve det smukke nord, er der også mulighed for at tage på eventyr med langrend i Sverige. Massevis af spor igennem den vilde natur forbinder nemlig hundredevis af hyggelige hytter, hvor du kan overnatte i de svenske skove og bjerge.

Mange danskere rejser sydpå mod Alperne for at tage på skiferie uden at vide, at vi på den anden side af sundet har en masse gode muligheder. En skiferie i Sverige er ofte væsentlig billigere end i Alperne, og her findes der både bakker og bjerge, der passer til børn og familier, men som erfaren skiløber kan du også blive presset på de sorte løjper.

I det nordlige Sverige findes der massevis af gode byer, som du kan danne rammerne for en herlig skiferie. Den svenske natur er utrolig smuk i vinterhalvåret, og på en skiferie kan du også lave meget andet end blot at stå på ski. Gå på vandreture i de svenske skove og nyd udsigten over sneklædte bjerge og skove eller tag på en safari i sneen, hvor du kan prøve kræfter af på store snescootere.

Svenskerne elsker selv vinteren og jul, så på en skiferie i Sverige vil du også opleve, at byerne er fyldt med julehygge og hyggelige dekorationer.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.