Singlerejser til Vietnam

Singlerejser til Vietnam

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Går man og drømmer om at dele en unik rejseoplevelse med ligesindede mennesker, er naturskønne og indbydende Vietnam et smukt valg. Landets overdådige natur, dynamiske byer, kridhvide sandstrande og kulturelle arv sætter de bedste rammer til fordybende singlerejser med fællesskab, nærvær og oplevelsesrige dage.

Vietnams geografiske beliggenhed gør landet ideelt til naturskønne singlerejser med bjerge, skove, strande og imponerende grotter. I den sydlige, tropiske del af landet er der høje temperaturer året rundt, hvilket giver mulighed for at tage på solrige singlerejser i vintermånederne. Ønsker man at dele oplevelsen af dette smukke land, kan man med fordel tage på singlerejser til Vietnam.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Vietnam - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Vietnam er beliggende i Sydøstasien og har en imponerende kystlinje ud til det varme Sydkinesiske Hav. Langs den lækre kystlinje findes der utallige små, hyggelige kystbyer med strandbungalows, overdådige strande og mange hyggelige aftener i vente. Blandt andre er byen Nha Trang et af de steder, som er kendte for sine lækre strande og smukke omgivelser.

Overalt i Vietnams overdådige landskab findes der velbevarede templer, kejserbyer og historiske seværdigheder. Blandt de mest kendte er kejserbyen Hué og My Son, som er Vietnams bedst bevarede tempelkompleks. Landets overdådige natur viser sig fra sin bedste side i Ha Long-bugten, som er et af Vietnams otte steder på UNESCO’s Verdensarvliste. I Vietnam findes mange muligheder for vandring og trekking, hvor man kan fordybe sig i landets natur eller smage på den spændende asiatiske mad baseret på lokale råvarer og stærk chili.

I Vietnams hovedstad Hanoi findes landets dynamiske og pulserende storby, som er fyldt med museer, restauranter, attraktioner og barer. På singlerejser i Vietnam venter der mange oplevelsesrige dage i denne unikke storby. I Hanoi finder man også Thang Long, som også er at finde på UNESCO’s Verdensarv.

På inspirerende og fordybende singlerejser i Vietnam kan man dele oplevelsen af et naturskønt land med mange overvældende syn. I det rette selskab er det en rejse man sent vil glemme.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.