Singlerejser til Thailand

Singlerejser til Thailand

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Singlerejser er en trend, der vokser, og at tage på singlerejser i Thailand er ingen undtagelse. Rejserne er for singler, der ikke nødvendigvis ønsker at rejse alene eller at rejse med en gruppe, hvor størstedelen er par.  

 

Det er en god måde at opleve Thailand på, hvor man møder andre mennesker og sammen oplever og ikke mindst deler oplevelser med hinanden. Hvem vil ikke gerne have socialt samvær, fællesskab, nye bekendtskaber, oplevelser og samtidig få sig en sund kulør?

 

Thailænderne er meget smilende, hensynsfulde, imødekommende og gæstfrie, og Thailand er et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkommen. Det er derfor også et dejligt land at være på singlerejse i.

 

Herunder finder du temarejser til andre lande end Thailand - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Der findes singlerejser for alle målgrupper. Det kan være for unge, voksne, dem på + 40, + 50, voksne med børn og uden børn. Singlerejser har ikke noget med dating-rejser at gøre.

 

Mange rejseselskaber har et vist udvalg af singlerejser. Nogle tilbyder enkelte rejser og andre er næsten specialister på området. Alt efter interesse, budget og tid til rådighed, kan man vælge blandt mange forskellige temaer. Det kan være storbyferie, rundrejse, sol- og badeferie, kulturrejse, aktivferie eller en rejse, hvor der primært er fest & farver. Kort sagt er der rig mulighed for at dyrke sin interesse sammen med ligesindede, og man møder nye mennesker og måske gengangere fra tidligere rejser helt naturligt gennem de fælles aktiviteter og oplevelser.

 

På singlerejser i Thailand er den fantastiske thaimad en herlig ting, man naturligt kan være sammen om og mødes over. Om det er grøntsager eller frugter, er der altid tænkt i farvespillet, og duften af de eksotiske krydderier er uimodståelig. Udover at maden er en fornøjelse for både øje og smagsløg, får man som ekstra bonus altid en super service.

 

De fleste priser på rejser er for hotelværelser for to personer. Der kan derfor være en lille økonomisk gevinst ved at dele værelse med en anden, der også rejser alene. Man sættes oftest sammen på værelse med en af samme køn og så tæt på ens egen alder som muligt. Ønsker man dog kun enkeltværelse, kan dette som regel også lade sig gøre. 

 

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.