Singlerejser til Sri Lanka

Singlerejser til Sri Lanka

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om at opleve det skønne Sri Lanka, men har du ikke lyst til at gøre det alene, så kunne en singlerejse være muligheden Singlerejser er for singler, der har lyst til at møde andre mennesker og sammen opleve spændende kultur, fantastiske landskaber og inspirerende traditioner.

Sri Lanka er en spændende destination, da øen har noget til enhver smag. Du kan både opleve buddhistiske ruiner, jungle, et fantastisk dyreliv, et køligt højland og skønne strande med azurblåt hav. En singlerejse til Sri Lanka vil give dig oplevelser og måske venskaber for livet. Planlæg din singlerejse til Sri Lanka nu.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Sri Lanka - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

En af de fantastiske oplevelser ved at tage på en singlerejse til Sri Lanka, er at du sammen med andre kan komme til at opleve alt fra huletempler i Dambulla til afslapning ved det klare varme vand i Det Indiske Ocean. Din guide vil gøre alt for, at du får en oplevelsesrig ferie, hvor hver dag vil byde på nye og spændende eventyr.

Blandt de mest kendte attraktioner på Sri Lanka er øens gamle hovedstad Kandy. Byen er en fantastisk smuk by omgivet af bjerge med vandfald. I Kandy er der mulighed for at deltage i levende markeder og se den botaniske have, som har et dyre- og planteliv ud over det sædvanlige. Derudover kan du også besøge Tandens Tempel, hvor Buddhas hjørnetand siges at skulle være opbevaret. På en rejse til Sri Lanka bør du også tage et kig på den antikke by Polonnaruwa.

På en singlerejse er der altid et program, men der vil også være afsat dage til ren afslapning, hvor du selv tager stilling til dagens agenda. Rejsen vil give dig et væld af oplevelser og sanseindtryk med i bagagen, men derudover vil du også have muligheden for at skabe nye kontakter og venskaber, som du efterfølgende kan dele din oplevelsesrejse med.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.