Singlerejser til Cuba

Singlerejser til Cuba

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om at opleve det skønne Cuba, men har du ikke lyst til at gøre det alene, så kunne en singlerejse være muligheden. Singlerejser er for singler, der har lyst til at møde andre mennesker og sammen opleve spændende kultur, fantastiske landskaber og anderledes traditioner.

Cuba er en spændende destination, da øen har noget til enhver smag. Du vil have mulighed for at opleve historiske monumenter, kolonibyen Trinidad og hovedstaden Havana. En singlerejse til Cuba vil give dig en indsigt i øens lange og spændende historie og ydermere oplevelser og venskaber for livet. Planlæg din singlerejse til Cuba nu.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Cuba - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

En af de fantastiske oplevelser ved at tage på en singlerejse til Cuba, er at du sammen med andre kan komme til at opleve alt fra bjerge, tobaksplantager til afslapning ved det klare varme vand i Det Caribiske Hav. Din guide vil gøre alt for, at du får en oplevelsesrig ferie, hvor hver dag vil byde på nye og spændende eventyr.

På en singlerejse til Caribiens største ø vil du opleve en afslappet stemning, når du bevæger dig rundt. Cuba er for mange lig med salsa, rom og store cigarer, men øen byder på meget mere end det. I Havana kan du komme på byrundtur og opleve alle de historiske bygninger, pladser og gadesang. Ydermere består øen af fantastiske naturomgivelser og trænger du til ren afslapning, vil der være mulighed for dette ved den uberørte strand Cayo Ensenachos.

På en singlerejse er der altid et program, men der vil også være afsat dage til ren afslapning, hvor du selv tager stilling til dagens agenda. Rejsen vil give dig et væld af oplevelser og sanseindtryk med i bagagen, men derudover vil du også have muligheden for at skabe nye kontakter og venskaber, som du efterfølgende kan dele din oplevelsesrejse med.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.