Sejlferie og bådferie til Tyrkiet

Sejlferie og bådferie til Tyrkiet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om at holde ferie på det azurblå hav, så kan du komme på bådferie til Tyrkiet. En bådferie er en unik og anderledes måde at rejse på. Du kommer til at opleve Tyrkiet fra søsiden med luft i håret og sol i ansigtet. På en sejlferie i havet omkring Tyrkiet, er der en ultimativ chance for at koble af fra den travle hverdag og derudover at bade, snorkle og nyde solen fra soldækket.

Ud over den rene afslapning kan du opleve en storslået natur, en spændende kultur, hyggelige havnebyer og uberørte sandstrande. Planlæg din bådferie til Tyrkiet nu.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Tyrkiet - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Det vidunderlige ved at tage på en sejlferie til Tyrkiet, er at du kan komme helt ned i gear og nyde din ferie under åben himmel imens båden forsigtigt bevæger sig over havet. Du bliver indlogeret i din egen kahyt og får alle måltiderne serveret af bådens besætning.

En sejlferie er for alle aldersgrupper, da der er aktiviteter til enhver smag. Du kan nyde den skønne udsigt, svømme, sejle kajak, læse en god bog eller blot ligge på soldækket og nyde den bagende sol. Der vil oftest være lavet et program for bådferien, så du får oplevet dele af Tyrkiet. Du kan blandt andet opleve, at båden lægger til ved skønne sandstrande, Mamaris-bugten eller The English Harbour. Ydermere er øen Sedir, der er kendt som Kleopatras foretrukne ø, en spændende seværdighed, her kan du opleve ruiner fra Oldtiden. Hvis der er tid, kan man også sejle til de græske øer, som også er en fantastisk oplevelse.

På en sejlferie til Tyrkiet kan du gå rundt i badetøj det meste af dagen, få kulturelle oplevelser med i bagagen og nyde uovertruffen mad om bord på skibet imens du ser solnedgang og lytter til cikaderne. Alt i alt ren terapi for sjælen.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.