Rundrejser til Kina

Rundrejser til Kina

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Hvis man ønsker at opleve et land med en enestående historie, gigantiske storbyer, en natur i særklasse, traditionelle landsbyer og et verdensberømt køkken, er det ikke en dårlig idé at tage på rundrejser i Kina. Alene, som par eller med hele familien kan man hver dag støde på nye eventyr, oplevelser, seværdigheder og natursyn i enestående Kina.

Kina er det tredje største land i verden og har derfor en helt utroligt variation i sit landskab. I Kina finder man blandt andet Gobi-ørkenen, floddeltaer i den centraløstlige del og bjergene i vest. I det vestlige Kina kan med opleve den enorme bjergkæde Himalaya, hvor man finder verdens mest kendte bjerg, Mount Everest, med en højde på næsten otte kilometer.

Rundt omkring i det kinesiske landskab findes de verdensberømte templer, monumenter og seværdigheder som den kinesiske historie har skabt. Disse enestående oplevelser vil naturligvis være tilgængelige på rundrejser i landet.

På rundrejser i Kina kan man også opleve de legendariske byer såsom Harbin, Shanghai, Guangzhou og hovedstaden Beijing. Shanghai er den største by i Kina og landets kulturelle varemærke. For enhver kunstinteresseret er både Shanghai Museum og 50M uundværlige seværdigheder.

I Guangzhou findes den overvældende Yuexiu Park, hvor tusindårige gamle templer, the-huse og arkitektoniske haver ligger side om side i byens mest populære attraktion. På rundrejser i Kina kan man også besøge den utroligt velplacerede og smukke ø Taiwan. På Taiwan er der rig mulighed for at boltre sig på strandene, besøge caféerne og shoppe lokalt i de hyggelige gader.

En vigtig del af den kinesiske kultur er deres fremragende, simple og sunde mad. Overalt i landet finder man lokale retter og delikatesser, som oftest kun findes i netop disse regioner. Filosofien bag den kinesiske mad er, at det skal være sundt for krop og sind.

Alt dette – og meget mere – kan man opleve på enestående rundrejser i Kina.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.