Rundrejser til Irland

Rundrejser til Irland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

På trods af Irlands beskedne størrelse, har landet en meget stor del af imponerende, naturlige vidundere. Med de højeste klipper ved havet i Europa og overvældende klippeformationer langs dets kilometervis af kystlinjer, findes der nogle helt enestående syn på rundrejser i Irlands landskaber.

Med sin verdenskendte hovedstad Dublin og utallige hyggelige, traditionelle landsbyer i det smukke landskab er der mange ting at opleve på rundrejser i Irland. Den irske kultur er venlig og imødekommende, så der venter mange spændende bekendtskaber på byens lokale pubs.

Udover sine store naturlige seværdigheder, kan man på rundrejser i Irland også opleve de mindre kendte byer og natursyn. De er kun på rundrejser i Irland, at man kan opleve hele dette lands fantastiske natur og kultur.

På rundrejser i Irland vil det naturligvis være muligt at besøge de verdensberømte attraktioner som The Ring of Kerry, Connemara og Dingle Peninsula. Men med denne fleksible rejseform kan man også få tid til at besøge de mindre kendte, men mindst lige så overvældende syn som Mourne Mountains, Slieve League og Skellig Islands.

The Ring of Kerry er en 179 kilometer lang køretur som viser de irske strande, gamle ruiner, borge, klippeformationer og små landsbyer. Langs ’ringen’ findes mange gode og hyggelige overnatningsmuligheder. På rundrejser kan man også opleve Cliffs of Mother. Dette imponerende syn består af over 200 meter høje, vertikale klipper der forsvinder ned i havets brusende bølger.

En af Irlands verdensberømte seværdigheder er undersøiske klippeformationer, som ligner noget fra en anden verden. Derfor fortæller legenden, at de irske kæmper i sin tid byggede dette naturlige kunstværk Giant’s Causeway.

På rundrejser vil der være god tid til at tilbringe en eller flere dage i Irlands smukke byer som Dublin, Kilkenny, Adare, Clonakilty og mange flere.

Planlæg allerede nu din rundrejse i dette smukke land, hvor hver dag vil bringe nye eventyr, naturoplevelser og bekendtskaber.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.