Rundrejser til Grønland

Rundrejser til Grønland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Ønsker du at udleve barndomsdrømmen om at tage til Grønland og opleve det snedækkede landskab, køre i hundeslæde og gå på indlandsisen, så tag på en rundrejse til Grønland. En rundrejse til Grønland er utrolig interessant, fordi du vil se landets indbyggere, kultur og områder fra et helt nyt perspektiv.

På en rundrejse i Grønland vil du blive mødt af et gæstfrit folkefærd, der byder dig velkommen til dit livs eventyr. Du vil opleve et land, der har et fantastisk dyreliv bestående af rener, hvaler, isbjørne og mange flere. Lad drømmen blive til virkelighed. Planlæg din rundrejse til Grønland nu.

Det fantastiske ved at tage på rundrejse til Grønland, er at du kan opleve et smukt vinterlandskab, der ikke er muligt at opleve andre steder. Du kan iklæde dig sælskindstøj fra top til tå og køre hundeslæde imens du beundrer det stille og billedskønne snelandskab. Grønland er verdens største ø, men mange dele af øen er svært fremkommelige. På en rundrejse kan man vælge at sejle langs kysten og på ruten lægge til i de forskellige byer, og på den måde nå at opleve mange forskellige dele af Grønland.

På en rundrejse i Grønland er det et must, at du skal prøve at stå på indlandsisen, der er en ubeskrivelig og surrealistisk oplevelse. Derudover skal du se det spektakulære nordlys, når det på en mørk, klar nattehimmel danser over himlen.

Grønlands dyreliv er utroligt imponerende, ud over de store isbjørne kan du også tage ud på Tundraen og være heldig at se de store moskusokser. Der vil også være rig mulighed for at se finhvaler, pukkelhvaler eller andre slags enorme hvaler, som med garanti vil være et uforglemmeligt syn. På en rundrejse i Grønland får du utallige begivenhedsrige og unikke oplevelser med hjem i bagagen. Bestil din arktiske drømmerejse nu.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.