COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rundrejser til Australien

Rundrejser til Australien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Rundrejser i Australien er for dig, som ønsker variation og alsidige oplevelser, når du besøger ”Landet Down Under”. Hvis du synes, det kunne være interessant at fordybe dig i den australske kultur, og spændende at opleve landets 7 regioner og de mange forskellige byer, seværdigheder, naturformer og nationalparker, ja så er en rundrejse noget for dig.

 

Australien byder på uendelige muligheder: Nyd synet af operahuset i Sydney, hop med en kænguru eller kram en koalabjørn, oplev ”The Bush” og den barske ”Outback”, nyd de fantastiske strande, se solen gå ned over Ayers Rock, udforsk de tropiske regnskove i Cairns, oplev ørkenen i Alice Springs, eller dyk blandt smukke fisk i verdens største koralrev, Great Barrier Reef.

Der findes flere rejseselskaber, som arrangerer rundrejser i Australien, verdens 6. største land. De er specialister inden for området, og deres ekspertise er værd at trække på. Du kan vælge mellem færdiglavede eller skræddersyede pakker, eller at mærke den frihed det giver, når du selv kører rundt i bil, minicamper eller motorhome. Ønsker du ikke selv at sidde bag rattet, er bussen og de populære togstrækninger fine alternativer, og luftvejen det mest optimale, hvis du vil nå at opleve flere regioner på din rejse.  

 

Det er en god idé at få et overblik over de forskellige regioner, du overvejer at besøge på din rundrejse i Australien. Der findes lige så mange variationer af klimaet, naturen og dyrelivet, som der er regioner, og mulighederne er mange afhængig af budget, rejsens længde, interesse og temperament. 

 

Har du lyst til at udforske ø-riget, er f.eks. Kangaroo Island populær og et paradis for naturelskere. Er du derimod til bylivet, er Sydney, Melbourne og Brisbane blandt de mest besøgte.        

 

Australierne er generelt lune, tilbagelænede, og tager tingene, som de kommer. Deres kultur er en spændende blanding af aboriginere, kolonister og den moderne aussiekultur. 

 

Årstiderne i Australien er modsat de danske. Der er stor variation i klimaet, da landet breder sig over så mange klimazoner, at der på samme tid både kan være sne og hedebølge forskellige steder i det enorme land. Generelt er der varmt og tropisk i nord, subtropisk i syd, mest nedbør omkring kysterne og fuldstændig tørt i det midt centrale Australien.   

 

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.