Rundrejse med dansk rejseleder til Vietnam

Rundrejse med dansk rejseleder til Vietnam

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Vietnam er et fascinerende land, der har meget at byde på for den rejsende. Nu kan du opleve Vietnam helt tæt på med en spændende rundrejse med en dansk rejseleder. Du har mulighed for at nyde varmen og sole på de mange billedskønne strande, hvor du kan nyde en afslappende ferie, men samtidig kan du lære meget mere om landet og dets historie.

Din danske rejseleder vil tage dig med på eventyr i den smukke natur og fortælle dig meget mere om landets grufulde historie. Du kan besøge grotter, hvor soldater gemte sig under Vietnamkrigen eller tage på vandreture blandt de grønne bjerge og rismarker.

Når du tager på en rundrejse i Vietnam med en dansk rejseleder, kan du se landet fra en helt anden side, end de vante turister ser det. Her vil du komme helt tæt på nogle af de historiske seværdigheder og lære om kulturen på tæt hold.

Du kan besøge spændende Hanoi, der er en pulserende og livlig metropol fyldt med eventyr, hvor du kan nyde god lokal mad på hvert gadehjørne. En lille køretur fra Hanoi mod kysten vil tage dig ud til verdensberømte Halong Bay, hvor du kan sejle i de traditionelle vietnamesiske både mellem tusindvis af idylliske kalkstensøer.

For en speciel sjæleoplevelse kan du også opleve den nordlige SAPA region i det nordlige Vietnam, når du er på rundrejse med en dansk rejseleder. Her er vejret mindre varmt, og de grønne frodige bjerge er et paradis for de vietnamesiske bønder. Her har du udsigter over høje bjerge og rismarker så langt øjet rækker.

En rundrejse i Vietnam kan altså byde på mange forskellige oplevelse, alt efter hvad du søger på din ferie. Du vil uden tvivl ikke blive skuffet efter en rejse til Vietnam.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.