Rundrejse med dansk rejseleder til USA

Rundrejse med dansk rejseleder til USA

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer man om en rundrejse i et land fyldt med verdenskendte byer, storslåede seværdigheder og en enestående natur, er det nu muligt at opleve USA med dansk rejseleder. Hvad enten du rejser alene, som par eller sammen hele familien, vil en dansk guide kunne føre dig rundt i dette fantastiske land, som gemmer på mange overvældende oplevelser, byer og naturting ud over det sædvanlige.

På en rundrejse med dansk rejseleder i USA vil en professionel guide kunne vise dig så mange byer, steder, seværdigheder og attraktioner, som det kun er muligt at opleve ved at rejse rundt i dette enorme land. En rundrejse i det store, overvældende USA er en helt speciel rejse, som man sent vil glemme.

På en rundrejse i USA kan man blive ført rundt i landets mange forskellige og unikke byer som New York, Washington D.C., Miami, New Orleans, Los Angeles, San Francisco og Chicago. Man vil ligeledes have mulighed for at besøge fantastiske naturfænomener som Grand Canyon, nationalparker som Yellowstone og Everglades i Florida.

Med så mange forskelligartede oplevelser, overvældende natursyn og inspirerende byer, er en rundrejse med danskrejseleder den bedste måde at få det hele med. En dansk rejseleder vil undervejs på rundrejsen vise steder og fortælle om ting, som man normalt ikke ville have oplevet.

På grund af sin enorme størrelse er USA et land der varierer meget i kultur, historie og natur. En rundrejse i Amerika kan planlægges i forhold til interesser, så man eksempelvis kan fokusere meget på kultur i løbet af sin rundrejse. Man kan med fordel også lægge et stop forbi en by som Miami, hvor man fra de kridhvide sandstrande kan bade i Atlanterhavets varme vand.

En rundrejse med dansk rejseleder i USA kan give et unikt og sjældent indblik i de amerikanske byer, landets natur, kultur og historie.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.