COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rundrejse med dansk rejseleder til Canada

Rundrejse med dansk rejseleder til Canada

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Nu kan du opleve naturskønne Canada på en rundrejse med en dansk rejseleder, hvor du kommer helt tæt på den vilde natur.

Canada er et enormt land, der har utallige eventyr at tilbyde for den rejsende. På en normal ferie kan det være svært at opleve dette land til fulde, men på en rundrejse kan du nu komme tæt på nogle af landets skatte. Du kan blandt andet opleve de fortryllende Canadiske Rocky Mountains, der kan byde på fantastisk vandring, adrenalinpumpende rafting og camping i de vilde skove blandt elge og bjørne.

En rundrejse kan også tage dig igennem Canadas storbyer eller på en unik hvalsafari.

Hvis du altid har drømt om et eventyr uden lige, hvor du kan kombinere en pulserende storbyferie, vild og urørt natur og afslapning, så bør du tage på en rundrejse i Canada med en dansk rejseleder.

Canada er et kæmpe land, der gemmer på utrolig mange unikke oplevelser, men det kan være svært at danne sig et overblik over alle landets muligheder. På rundrejser i Canada med danske rejseledere kan du læne dig tilbage og slappe af, imens din rejseleder står for alt planlægningen. Du har altså mulighed for at nyde alle landets største skatte uden at have nogen bekymringer.

Din rundrejse kan tage dig på forskellige uforglemmelige naturoplevelser i de høje bjerge eller grønne dale. Du kan shoppe og nyde storbylivet i nogle af de adskillige spændende storbyer eller tage på en bådtur ud til nogle af øerne ud for Vancouvers kyst. Her findes der et unikt dyreliv og du har mulighed for at komme helt tæt på og se hvaler i deres naturlige omgivelser.

Bestil din rejse allerede nu og se frem imod en verden af eventyr i Canada.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.