Rideferie til Island

Rideferie til Island

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Med sit varierende landskab, overvældende natur og fantastiske fænomener, sætter Island de optimale rammer for en udfordrende, spændende og uforglemmelig rideferie. Hvad enten man vil på ferie alene, som par eller sammen med hele familien, kan de mange muligheder på Island opfylde ens drømme.

I Islands utrolige landskab findes der mange rideruter som vil byde på ekstraordinære syn og oplevelser. De islandske heste er tilpasset til landets terræn og kan rides af både begyndere, professionelle og alt imellem. En naturskøn rideferie på Island vil utvivlsomt bringe mange store oplevelser med hjem.

Øverst på siden kan du søge blandt andre typer af rejsetilbud eller destinationer.

På Island findes utroligt mange forskelligartede steder, som man kan opleve på ryggen af en islandsk hest. En rideferie er en enestående mulighed for at opleve landets vulkaner, bjerge, gletsjere og vandfald på tæt hold.

På en rideferie på Island kan man blandt andet opleve Europas største nationalpark Vatnajökull Nationalpark, som er dannet omkring Europas største, naturlige gletsjer. Det islandske rideterræn spænder meget vidt og kan rides i forskellige sværhedsgrader.

Overalt hvor man rider rundt på Island har man udsigt til øens mange vulkaner, som findes i alle variationer. En af de mest kendte vulkaner er Hekla. På en rideferie har man mulighed for at udforske naturen og landskabet omkring Hekla, som efter flere udbrud er helt specielt og uden sammenligning.

Når man er udmattet efter en hel dag på hesteryg, kan man med fordel slappe af i en af Islands mange, naturlige laguner, hvor vandet fra naturens hånd er 38 grader varmt. I den verdensberømte The Blue Lagoon – som man kan ride til – kan man nemt tilbringe en time eller to efter dagens ridning.

Med en rideferie på Island er det mange uforglemmelige oplevelser i vente. At opleve så storslået natur fra toppen af en islænder hest er bestemt en klasse for sig.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.