Rejser til Paraguay

Rejser til Paraguay

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Paraguay er den oversete juvel i Sydamerikas skatkiste med prangende rubiner. Klemt inde mellem Argentina og Brasilien ligger et land på størrelse med Californien. Landet er hjemsted for kæmpe områder med uberørt natur, der ikke overrendes af turister, men også med hovedstaden Asunción, der kan byde på store oplevelser i en autentisk atmosfære og med utroligt venligt stemte mennesker. Paraguay har så meget at give af, men der er stadig få, der tager det.
Bedøm rejsemål
4,6
(52 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Paraguay

Sortér rejser til Paraguay efter tema

Asuncion

Byen ved floden Río Paraguay, er aksen, hvorom hele Paraguay drejer. Alligevel kører byen i et beroligende tempo. De høje bygninger har endnu ikke fået overtaget, så solen kan let nå ned i de maleriske gadebilleder, der synes at være gået i stå et sted i fortiden.

Det østlige Paraguay (El Chaco)

Vest for Río Paraguay finder man det rå El Chaco. Horder af kvæg tilbagelægger de lange stræk over stepperne, mens solen brænder ned på kvægdriverne. Kom til El Chaco for at opleve et uberørt land, hvor du er helt på egen hånd i et område, hvor tiden næsten er gået i stå.

Det østlige Paraguay (El Chaco)

Uberørt af masseturisme venter det frodige Østparaguay på den eventyrlystne rejsende. Man føler sig mere som opdagelsesrejsende end som turist, mens man langsomt kommer ud i nogle af kontinentets stadig uberørte kroge, hvor den oprindelige indianske befolkning stadig sætter stærkt præg på livsstilen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.