Rejser til Panama

Rejser til Panama

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Panama er en stolt nation, der sætter pris på sine syv indianer stammer og har en stor spansk arv fra kolonitiden. Denne blanding af forskellige etniske grupper gør landet til en utrolig interessant kulturel oplevelse. Yderligere har landet en skøn natur med tropisk regnskov, store græsområder, bjerge og lange kyststrækninger.
Bedøm rejsemål
4,5
(84 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Panama

Sortér rejser til Panama efter tema

Paradisiske Panama

Mere om rejser til Panama

Den gamle, spanske koloni er et land med sin helt egen stil og atmosfære. Panamas historie er meget begivenhedsrig, og det selvom Panama kun har været et selvstændigt land i knap hundrede år. 

Området har igennem tiden været meget overset, men i dag er Panama et vigtigt land, og med en billig rejse til Panama vil du opleve det allerbedste fra de verdner, der mødes netop her. Panama bygger bro mellem det nordamerikanske landområde Mellemamerika og Sydamerika, og det forbinder Caribien med Stillehavet via Panama-kanalen, som de første skibe passerede igennem i 1914.

Tag på badeferie i Panama
Turkisblåt havvand og kridhvide paradisstrande møder dig i Panama. Her er en skøn og afslappet stemning, der minder dig om den, du vil finde i Caribien. 
Her er palmer, solskin og sommer året rundt, og landets lange kyststrækninger indbyder til mange timers strandliv. 

Panama ligger med Stillehavet mod syd og Caribien mod nord, og det er helt sikkert, at du kan finde lige dén badestrand, der passer allerbedst til dig, uanset om I rejser som børnefamilie, om du er på rejse med din kæreste eller kammerat, og uanset om du er ung eller gammel. 

Du må ikke snyde dig selv for en svømmetur i Panamas dejlige have. Og kan du lide at surfe, snorkle eller dykke, så vil Panama være lidt af et mekka for dig. Svøm med hvalhajer i Stillehavet, og kast dig ud i snorkling ved farvestrålende koralrev og endeløse stimer af neonfarvede fisk ved Bocas del Toro i Det Caribiske Hav.  

Panamas smukke natur
Som landet, der forbinder de to kontinenter Nordamerika og Sydamerika, har Panama en helt særlig natur. Netop her mødes dyrelivet fra begge områder, så Panamas fauna er meget mere rig og varieret end dets nabolandes. 

Panamas natur er mange steder helt uspoleret, og her kan du opleve den oprindelige vilde natur, hvor store dele er fredet og integreret i nationalparker og naturreservater, hvorved den bevares på bedste vis. Du kan besøge frodige regnskovsområder, mangrover, smukke vandfald, grønne bakker og bjerge, samt havområder med et fantastisk liv. Desuden byder Panama på besøg i plantager, hvor der dyrkes kaffe, bananer, chokolade og mange andre eksotiske afgrøder. 

I Panama er der mange lokale historier om gamle oldtidsbyer, ligesom de byer der er fundet i for eksempel Peru og Mexico. Desværre er ingen af de panamanske oldtidsbyer nogensinde blevet fundet – de er simpelthen opslugt af junglen og aldrig set igen. 

Panamas dejlige byer 
Panama er et land med en meget rig og traditionel kultur, som du helt sikkert må stifte bekendtskab med på din ferie i Panama. Køb rejser til Panama City, Panamas hovedstad, der har en helt særlig rå men utroligt sofistikeret atmosfære. 

Der er altid gang i noget nyt i Panama City, om det så er et byggeri, en ny kunst-trend eller noget helt tredje, så står byens liv aldrig stille. 
Også i kulturlivet mærkes Panamas geografiske placering, og både sydamerikanske, nordamerikanske og caribiske strømninger mærkes tydeligt og udtrykkes i en stor kulturel mangfoldighed.  

Gå ture i den gamle bydel Casco, hvor det vrimler med smukke kolonibygninger, som spanierne byggede, da de havde magten i landet. Her kan du spise på lækre restauranter, tage på shopping, besøge museer, katedraler og kirker, se en teaterforestilling og endelig afslutte dagen på byens mange salsaklubber.

En rejse i Panama er virkelig en oplevelse for livet. Hav en rigtig god tur.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.