Rejser til Nicaragua

Rejser til Nicaragua

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Borgerkrig i 1979 er, hvad de fleste forbinder med Nicaragua. Men nu er det et nyt årtusind, og Nicaragua er et anderledes land, som skal ses på med friske øjne. Der er stadig mange steder, der vil appellere til den politisk og historisk interesserede, men Nicaragua er meget mere. De smukke regnskove og fantastiske strande er også en del af alt det, som landet kan tilbyde turister. Nicaragua byder på alt fra Managuas storbyfornemmelser til ensomheden på de små øer i Lago del Nicaragua.
Bedøm rejsemål
4,6
(23 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Nicaragua - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Managua

Nicaraguas hovedstad Managua er en by der, på trods af gentagen destruktion af naturkatastrofer og borgerkrig, kan tilbyde sine turister et spændende ophold. Byen ligger ved Lago del Nicaragua og huser smukke kirker, paladser og parker, et spændende natteliv og en indsigt i landets historie.

Nicaraguas strande

Strandene i Nicaragua har alt, hvad et ferieparadis skal have. Det tropiske klima gør det altid behageligt at ligge på de hvide sandstrande, og det turkise vand er fyldt med farverige fisk og eksotiske koralrev.

Nicaraguas øer

Nicaragua har så mange øer, at man kan købe én, hvis det skal være. Der er en til ethvert formål, og de ligger i naturskønne områder ofte med smukke badestrande og dejligt vand. Bare i Lago del Nicaragua er der mere end 300 at vælge i mellem, så det er bare om at komme på en båd.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.