Rejser til New Zealand

Rejser til New Zealand

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Mere end 30 procent af New Zealand er indlemmet i naturreservater, der passer på den pragtfulde natur og de mange dyrearter. Ældgamle skove og landskaber har overlevet fra forhistorisk tid, og dette næsten urørte landskab kan du opleve i landets tretten nationalparker. Den overdådige samling af natur på et sted appellerer selvfølgelig til de aktive. New Zealand er stedet, hvor de mere outrerede aktiviteter med udgangspunkt i naturen dukker op. Det ene mere hårrejsende end det andet. Kiwierne elsker spænding. Især de unge er svære at finde stillesiddende, og de har altid en aktivitet i ærmet. Det er ikke for ingenting, at de som de første sprang ud over en brusende flod kun iført elastik også kaldet Bungy Jump. I det hele taget kan man være sikker på, at hvis et bjerg, en bygning, et stykke vild natur eller en græsplæne kan udnyttes til noget fysisk udfordrende, så gør Kiwierne det.
Bedøm rejsemål
4,6
(78 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra New Zealand

Sortér rejser til New Zealand efter tema

New Zealand – spektakulær natur og kultur

Mødet med maorikultur og en ”kiwi” er prikken over i’et på rejsen gennem det eventyrlige land. Sjældent vil du møde så charmerende, hjælpsom og gæstfri folkefærd. New Zealand er et fantastisk destination både for uge og ældre.

Om New Zealand
Områder

Værd at opleve i New Zealand

Nordøen
Te Ika-a-Maui byder på aktive vulkaner, kogende geotermiske mudderpøle, regnskov, dykning, strande, Maori kultur, millionbyen Auckland og hovedstaden Wellington. Her beskrives 5 unikke destinationer på nordøen:

Bay of Islands – bugten, der med sine 144 øer huser nogle af New Zealands bedste dykkersteder. Med sit subtropiske klima er Bay of Island det varmeste sted i New Zealand og der er aldrig vinter. Her er der mulighed for at snorkle, dykke, svømme med delfiner, komme på bådture, sejle i kajak og nyde en middag på en af de mange fiskerestauranter.

Auckland – New Zealands største by kaldes ”City of  Sails” og byder på massevis af sejlbåde, lystbåde og surfere i det blændende blå hav. Havnens hyggelige atmosfære danner fantastiske rammer for hyggelige restauranter, cafeer og barer. Byen er bygget på udslukte vulkaner, hvor Mount eden og Mount Albert er de største vulkaner i Auckland, som har smukke udsigter over havneområdet og byen.

Rotorua – Er det kulturelle centrum for Maorierne. Her har du stor mulighed for at besøge kulturcentret, og høre maorierne selv fortælle, om deres historie og kultur. Jorden under Rotorua bobler hele tiden, hvilken giver byen en lugt af svovl og rådne æg. Derfor er byen også kendt for sine mange spabade og gode welness oplevelser. De fleste hoteller har gratis spabade og varme swimmingpools. Rotorua er en god base, hvis du gerne vil se, hvor hobbitbyen  Hobbiton blev optaget, cykle på mountainbike, riverrafte eller besøge Wai-o-tapu, hvor du kan opleve spruttende gejsere og gå gennem et stort område med flere farver, dufte  og mineraler.

Tongariro Alpine Crossing – New Zealands mest populære endags vandretur. Denne vandretur byder på turkise søer, røde og sorte vulkankrater og svimlende udsigter og mystiske lava landskaber. Parken har noget af New Zealands mest varierende og udsædvanlige terræn og er en oplevelse for livet.

Wellington – Verdens sydligst beliggende hovedstad. Denne hyggelige og charmende by er omgivet af skovklædte bjerge og en stor havn. Byen byder på masser af cafeer og shopping muligheder. Der er altid en festival i gang og byen summer af en glad og afslappet stemning. Wellington repræsenterer New Zealands kunst, kultur og filmindustri.

Sydøen
Te Waipounamu byder på uspoleret, rå og autentisk natur. Imponerende bjerge løber tværs over øen med sneklædte tinder, dybe fjorde, gletsjere, azurblå søer, regnskove og smukke strande skaber nogle af verdens smukkeste og mest dramatiske naturoplevelser. Her beskrives 5 unikke destinationer på sydøen:

Nationalparken Abel Tasman – Subtropisk regnskov med en fascinerende kyststrækning af gyldent sand og krystalklart vand. Nationalparken er kendt for sine vandreture i den frodige skov, hvor man kan bo i lodges undervejs. Området bør også opleves fra havsiden. Her kan du begive dig i en guidet tur i havkajak, hvor du blandt andet vil møde mange sæler. Du kan også tage på en afslappende tur i en katamaran, hvor du har mulighed for at bade.

Kaikoura – En idyllisk lille by omgivet af smukke bjerge.  Kaikoura er mest kendt for områdets store antal af kaskelothvaler og delfiner. Du har mulighed for at komme på hvalsafari og/eller svømme med vilde delfiner ved solopgang. I det uberørte landskab har du derudover rig mulighed for at se pingviner, sæler og albatrosser. Ud over det vilde dyreliv har byen en unik charme og mange lækre hoteller og restauranter, som gør byen til en perle.

Queenstown - Ønsker man at mærke adrenalinen efter de mange smukke indtryk, er Queenstown en af verden største adrenalin hovedstader. Det er et paradis for eventyrlystne og er berømt for sine dramatiske landskaber og adventuresport. Du har mulighed for at kaste dig ud over klippekanter i elastik, faldskærm, paraglide, riverrafte, ride på heste og suse ned over Shotoverfloden i jetbåd.

Mellem maj til August er byen omgivet af sneklædte tinder, og byen summer af vintersports entusiaster. Området byder på landets bedste skibakker og er et paradis for skiløbere og snowboardere. Byen er også kendt for sit gode natteliv og har et stort udbud af restauranter, caféer og butikker.

Milford sound – Fjordland har noget af det mest storslåede natur i New Zealand. I området falder der omkring 8.000 millimeter regn om året, hvilket skaber det dramatiske og unikke mosbeklædte landskab. Milford sound imponerer både badet i solstråler, men også når de tunge skyer ligger mellem bjergsiderne og tusind af vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjerge. De fleste tager på en 2 timers bådtur, hvor man får den bedste udsigt over de mos belagte bjerge og gigantiske træer. Er man heldig ser man også delfiner følge båden. For de eventyrlystne kan man tage på en heldags guidet kajaktur i de smukke omgivelser eller 3 dages vandre tur.

Auckland

Auckland er den største by i New Zealand. Byen består faktisk af en masse små byer, der er blevet til en stor. Auckland ligger ned til vandet, og havnen i byen er fremragende sted at gå på opdagelse. Desuden ligger byen i et helt fantastisk naturlandskab omkranset af bakker og bjerge.

Christchurch

Byen Christchurch er oprindeligt bygget af englænderne. De ville have en lille model af England, og det blev til Christchurch. I stedet for pubs byggede de dog kirker i byen. I dag er byen mere kendt for sin flotte haver med pelargonier og krysantemumer.

Fiordland

Fiordland National Park har nogen af verdens mest kendt vandrestier, blandt andet den berømte Milford Track. Området har en helt unik natur, og den bedste måde at opleve det på, er ved at sejle rundt i sundet og observere landskabet.

Marlborough Sounds

Landskabet i Marlborough Sounds blev formet helt tilbage i istiden. Det har efterladet et utroligt smukt område med bugter og små øer. I området finder man et hav af vandrestier, der kan fremvise den imponerende natur.

Nordøen

Nordøen på New Zealand imponerer med billedskønne naturområder, hvor man kan vandre, sejle eller dykke rundt og nyde landskabet. Nordøen er kendt for dens skønne sandstrande, små bugter, imponerende huler og vulkaner og den tykke regnskov.

Northland

Northland er ophavsstedet for både maori og pakeha kultur, det var her pakehaerne først fik kontakt med maorierne. Historien bag dette kan ses på nogen af området interessante museer. Udover fantastisk historiefortælling byder området på hvide sandstrande og fremragende muligheder for at dykke.

Queenstown

Queenstown ligger i en dal ved kanten af Wakatipu søen. Byen er kendt for at være et stort oplevelses sted, og alle rejsende stopper i Queenstown. Om vinteren er området et af landets bedste skisport steder, mens sommeren byder på adrenalin-eventyr. Det er her, man springer bungy-jump, whitewater rafter, springer i faldskærm og sejler i hurtige motorbåde.

Rotorua

Rotorua er et af de mest populære turiststeder på den nordlige ø. Byen bliver kaldt svovlbyen, da området har en helt fantastisk aktivitet i undergrunden. Byen er boblende mudder pools, skvulpende varme kilder, gejsere og en ubønhørlig lugt af svovl. Stik en finger i jorden og mærk det varme naturfænomen.

Sydøen

Er man til aktiv ferie, er sydøen et fremragende sted. Her er eminente muligheder for at vandre, klatre og udøve alle former for ekstrem sport. 'Kiwierne' elsker udfordringer, der får adrenalinet til at pumpe, blandt andet bungy jump, ski diving, river rafting og faldskærmudspring. Desuden byder sydøen på landets absolut bedste skisportsområder.

Wellington

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på den sydligste spids af den nordlige ø. Byen har et pragtfuldt havneområde med gamle victorianske træbygninger på stejle bakker. Yderligere er Wellington centrum for meget af landet kultur og kunst og har et utal af restauranter, caféer og et pulserende natteliv.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.