Rejser til Namibia

Rejser til Namibia

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Det er de færreste, der har opdaget, hvor fantastisk et rejseland Namibia er, og det gør derfor bare landet nordvest for Sydafrika endnu mere tiltrækkende. Strålende sol 300 dage om året, fantastiske ørkener og nationalparker er bare nogle af de tilbud, Namibia kan diske op med til den rejsende. Samtidig er landet velsignet med en god infrastruktur og mange naturreserver. Namibia er smukt og dejligt rejseland, der endnu er forholdsvis uopdaget.
Bedøm rejsemål
4,5
(104 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Namibia

Sortér rejser til Namibia efter tema

Etosha Nationalparken

I Etosha National Park kan man se en stor variation af vilde dyr. Et stort tørt ørkenområde er hjemsted for elefanter, løver, giraffer, zebraer og leoparder. National parken skal ses, hvis man er i Namibia.

Fish River Canyon

Fish River Canyon er lillebror til Grand Canyon i USA. Kløften er knap så stor, men et ligeså imponerende syn. Det store klipper strækker sig over 161 kilometer gennem landskabet.

Namib Ørkenen

Namib ørkenen byder rejsende på kilometerlange strækninger med gyldne sandbanker og tørke. Ørkenen er en af verdens største og et utroligt smukt syn, specielt i solnedgangens skær.

Skeletkysten

Skeletkysten er kendt for sine mange skibsvrag, der gennem tiden er skyllet i land på kysten. De mange vrag gør, at kysten er omgærdet af mystik og gamle legender. Det er muligt at komme ud til de mange vrag i en firehjulstrækker.

Windhoek

Namibias hovedstad ligger midt i landet og er en lille forfriskende oase med svingende temperaturer og rigelige mængder regn. På grund af klimaet er byen rig på flora og fauna og kan byde på mange smukke blomstrende haver.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.