Rejser til Mongoliet

Rejser til Mongoliet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Når man rejser til Mongoliet, føler man sig hurtigt sat flere hundrede år tilbage i tiden, for så snart man kommer udenfor byerne, har landskabet ikke forandret sig i århundreder. Man kan endnu se Djengis Khans kameler, der vandrer gennem Gobi-ørkenen for sig. Og på de store vidder ser man endnu vilde heste galopere afsted, mens vinden har tag i deres manker. Mongoliet er et besværligt land at rejse rundt i, men det er blandt andet det, der gør landet til Asiens sidste rigtige destination for den eventyrlystne.
Bedøm rejsemål
4,3
(6 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Mongoliet - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Gobi ørkenen

Gobi-ørkenen er et ekstremt område. Om sommeren kan det blive op til 40 grader varmt og om vinteren ned til -40 grader. Storme raser, og det regner kun to til tre gange om året. Alligevel har området et fantastisk dyreliv takket være de underjordiske kilder.

Ulan Bator

Ulaan Baatar ligner mange steder en forsømt europæisk storby fra 50'erne. Men byen, hvor der stadig kører gamle sovjetiske biler i gaderne, og køer på vejbanen standser trafikken, har mange spændende museer og historiske bygninger.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.