Miniferie til Spanien

Miniferie til Spanien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Den travle hverdag, hvor der er fart over feltet, kender vi alle alt for godt til. En miniferie i Spanien giver dig mulighed at få det tiltrængte afbræk i en travl hverdag, hvor I får en afslappende og solrig ferie som fortjent. Den Iberiske Halvø har noget for enhver smag. Uanset om du vil nyde dine dage på de talrige lange kyster, udforske den landskabelig mangfoldighed eller udforske Spaniens største byer – så har Spanien hvad hjertet begær.

Oplev spansk gastronomisk diversitet, kulturelle højdepunkter som flamenco og tyrfægtning – og nyd den perfekte mulighed for at koble af.

Pyrenæernes stilhed, Nordspaniens nytænkning og innovation, Andalusiens kilometerlange strande, den kanariske vulkankæmpe Teide og storbyernes høje puls!

Diversiteten i Spanien har ingen grænser og byder på alt hvad hjertet begær – og er den perfekte destination til din families miniferie.

Andalusien har solskinsvejr 300 dage om året med kilometerlange strande. Costa del Sol - danskernes ældste turistmål - byder på storbyer med en historisk og kulturel diversitet med monumenter fra romertiden og de arabiske erobring. Samt middelalderen. Her bliver du draget af en idyllisk og harmonisk charme med store, smukke torve, og tapasudvalget på de små barer og caféer er dragende.

Hovedstaden Madrid boltrer sig i store og brede boulevarder, shoppingsstræder og smarte caféer og natklubber – hvor kulturelle dynamiske stemninger bobler i en europæisk by, der aldrig sover. Storbyen Barcelona byder dig velkommen med sin kreative og eventyrlige arkitektur a la Gauda og et sprudlende natteliv. Vil du måske nyde nogle timer på stranden, så har du mulighed for at få en afslappende tur til Barcelona. Uanset hvor du kommer fra, så kan du nyde din ferie i harmoniske, naturlige omgivelser og drømme dig væk på en strand.

Over alt i Spanien vil du mærke, at det er passionens land med gastronomi og kulturarv lige til en miniferie.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.