Miniferie til Italien

Miniferie til Italien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Tag på en miniferie til idylliske Italien og kom ned i et lavere gear, hvor du kan slappe af og glemme alt om hverdagen derhjemme.

Italien er det perfekte land for en miniferie. Blot en lille flyvetur borte gemmer landet på alt, hvad du skulle behøve på en miniferie. Her er klimaet behageligt og varmt, og næsten uanset hvor du vælger at bosætte dig, vil du have smukke strande og det krystalblå Middelhav omkring dig. Nyd solning, badning, god mad og historie på din næste ferie til Italien.

Det gode ved at tage på en miniferie i Italien er, at der findes noget for enhvers smag i dette dejlige land. Du har et godt klima, så du kan slappe af og bare dase på nogle af de mange idylliske strande. Du kan nyde fantastisk mad fra et af verdens mest velsmagende køkkener. Du kan besøge spændende storbyer og lade dig fortrylle af den spændende antikke historie. Der er ikke det, Italien ikke har.

Du kan for eksempel vælge at gøre en af kyststrækningerne til din base for en god miniferie i Italien. Her er nogle af de mest idylliske steder Toscanien og Amalfi-kysten, der ofte bliver nævnt som de smukkeste kyststrækninger i verden.

For en anderledes oplevelse med vulkaner, historie og god mad og vin kan du også rejse til Sicilien. Her kan du slappe af i solen med udsigt over den mægtige Etna vulkan, der tårner sig op i midten af denne historiske ø.

For en ekstraordinær naturoplevelse og idyl med hyggelige byer bør du rejse til Sardinien. Denne billedskønne ø har en vild og fascinerende natur med smukke bjerge og grønne dale, hvor floder mynder ud i det turkisblå Middelhav. Uanset hvor du vælger at rejse til i Italien, er det svært at blive skuffet.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.