Miniferie til Island

Miniferie til Island

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Hvad enten man rejser alene, med sin partner eller med hele familien, er en miniferie i Islands smukke og naturskønne omgivelser et godt valg. Med naturligt varme kilder, sneklædte vulkaner, smukke gletsjere og en kulturel hovedstad sætter Island de optimale rammer til en fordybende og afslappende miniferie.

I Islands hovedstad Reykjavik mærker man hurtigt, at den smukke natur inspirerer landets beboere. Med gallerier, museer, spillesteder, barer og caféer er Reykjavik en dynamisk, hyggelig og inspirerende by, som man nemt kan tilbringe sin miniferie i. Fra hovedstaden er der nem adgang til naturens mange vidundere og forunderlige fænomener.

Hele 11 procent af Island er dækket af gletsjere, der danner smukke formationer. Europas største gletsjer ligger i Vatnajökull Nationalpark, som også er Europas største nationalpark og bestemt et besøg værd for turisten. På en miniferie i Island vil der være rig mulighed for at vandre, cykle og ride langs gletsjere og vulkaner i det sneklædte landskab.

Overalt hvor man befinder sig på Island, har man udsigt til landets mange vulkaner. Den underjordiske, vulkanske aktivitet giver islænderne en naturlig energikilde, som ikke forurener. Derfor er den islandske luft så klar og ren.

Rejser man på miniferie på den rette tid af året kan man være så heldig at opleve de naturlige fænomener nordlys eller midnatssol. Rundt omkring i landet findes der smukke og afsondrede ressorts, hvor man med fordel kan tilbringe sin miniferie.

Trænger man til en afslappende miniferie kan man besøge verdensberømte The Blue Lagoon, som er en naturlig kilde med varmt og mineralholdigt vand. Her kan man få mange timer til at gå i hinandens selskab.

En miniferie i Island er en god, nem og uforglemmelig måde at tilbringe en rejse på. I rolige, naturlige og kulturelle rammer kan man være sikker på, at man kommer hjem frisk og veludhvilet.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.