Miniferie til Storbritannien

Miniferie til Storbritannien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer man om en spontan, spændende og fordybende miniferie væk fra hverdagens gang, er der mange, mange muligheder i det skønne England. Med så mange forskelligartede byer, naturskønne omgivelser og historiske seværdigheder, kan man planlægge sin miniferie i England som man vil.

Ønsker man at tilbringe sin miniferie i byernes omgivelser med museer, caféer, restauranter, butikker og teatre, findes der mange ekstraordinære byer i England. England er en ideel destination til en sjov og uforglemmelig miniferie, idet landets mange oplevelser kun er en kort flyvetur væk. Udover landets verdensberømte byer, kan man også tilbringe sin miniferie i naturens omgivelser, på lækre ressorts eller i små, hyggelige byer.

Hovedstaden London er en dynamisk hovedstad med alt hvad hjertet begærer. I andre kendte byer som York, Cambridge, Oxford, Liverpool og Manchester kan man opleve en anden side af England, som bestemt er mindst lige så skøn.

I byer som Bath, Durham og Brighton & Hove kan man opleve den klassiske, smukke og traditionelle engelske kultur. I Durham finder man en af landets mest berømte, romerske katedraler og et kæmpe slot, som omringer hele byen. Brighton & Hove er beliggende ud til kysten og er kendt fra Graham Greenes romaner.

På miniferie i England kan man altid komme ud i landets skønne natur, hvor man blandt andet kan vandre, cykle og spille golf.

Hovedstaden London er en populær destination på en miniferie i England. Den pulserende by er fyldt med barer, restauranter, butikker og museer. Og man må bestemt forkæle sig selv med en tur i London Eye, hvor man har en fantastisk udsigt over hele byen.

Alene, som par eller med hele familien kan man tit have brug en miniferie, hvor man genoplader sine batterier og oplever nye ting. En miniferie i England er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.