Minicruise til Storbritannien

Minicruise til Storbritannien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Nu kan du tage på et minicruise til England og Storbritannien direkte fra Danmark. Der venter dig storslåede oplevelser, når du når frem til den skønne sydlige kyst i England.

Storbritannien er en nation, der har meget at tilbyde for den rejsende, og på et minicruise kan du opleve nogle af de bedste highlights på blot få dage. Du kan blandt andet rejse tilbage i tiden og lære mere om den spændende engelske historie med gamle konger og besøge mægtige slotte. Et besøg i London bør også være på din liste, da dette er en af de mest pulserende og interessante storbyer ikke bare i Storbritannien, men i verden. For at toppe dit krydstogt kan du vælge et, der sejler forbi den uspolerede skønne sydkyst i England og se den fantastiske natur fra dit skib.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Storbritannien - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Et minicruise til England og Storbritannien behøver ikke at vare mange dage, men det kan stadigvæk indeholde noget af det bedste fra rejseverdenen. Inden for få dage kan du på dit minicruise i England både drage på opdagelse i den billedskønne natur, lade dig fortrylle af den spændende historie og få dit storbyfix i London. Storbritannien har det hele.

På et minikrydstogt til Storbritannien kan du nyde luksus og afslapning på båden, imens du rejser til dette spændende land. Når du vel kommer frem, venter der dig en masse spændende oplevelser.

Mange krydstogter fra Danmark går langs den dramatiske og smykke sydkyst i England, hvor båden ligger i havn i den historiske by Southampton. Herfra er du blot en lille tur fra London, der er et helt kapitel af eventyr i sig selv. I London kan du shoppe til du løber tør for penge eller spise på nogle af de mange Michelin restauranter og nyde mad tilberedt af nogle af verdens bedste kokke.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.