Rejser til Marokko

Rejser til Marokko

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Et hop over Gibraltarstrædet fra Spanien og du er i Marokko. Et land fyldt med mystik, farver og forunderlige dufte. Casablanca, Marrakesh og Tangier. Smager man på navnene, efterlader de en nærmest krydret fornemmelse. Og det er det Marokko er: En krydret blanding af myldrende markedspladser, læder og magiske tæpper.
Bedøm rejsemål
4,5
(88 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Marokko

Agadir

Feriebyen Agadir er stedet, hvis man er til badeferie. Her finder man lange hvide sandstrande med azurblåt hav. Havet giver yderligere fremragende muligheder for at dyrke alle former for vandsport.

Casablanca

Byen Casablanca er den største by i Marokko. Det er samtidig landets industri og erhvervs centrum, og det er her man skal tage hen, hvis man vil shoppe på de store boulevarder og i de fashionable designerbutikker.

Det Sydlige Marokko

Sydmarokko byder på en hyggelig og charmerende atmosfære. Her er blandt andet livlige og farverige markedspladser i små landsbyer, der er omringet af skønne oliven- og frugtplantager.

Marokkos Middelhavskyst

Mellem byerne Tangier og Nador finder man en lang række skønne bugte, der byder på lækre sandstrande og imponerende klipper. Her kan man slikke sol, fiske, svømme og sejle en tur på det blå hav.

Marrakech

Byen Marrakesh er landets tidligere hovedstad. I dag er Marrakesh kendt for sine hyggelige og charmerende markeder samt de imponerende moskéer og paladser, man finder på en rundtur i byen.

Rabat

Byen Rabat er Marokkos hovedstad. Byen emmer af historie, der går langt tilbage i tiden. Blandt andet fra det 12. århundrede, hvor byen blev brugt som base i kampen mod spanierne.

Tangier

Tangier er en sammensat by, hele tolv nationer har gennem tiden besat byen, og det viser sig den dag i dag ved at alle skilte i byen står på tre sprog. Byen er i dag en af landets mest kosmopolitiske byer.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.