Rejser til Nordmakedonien

Rejser til Nordmakedonien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Makedonien er en stor sammensmeltning af forskellige kulturer, landet er præget af græsk, serbisk, bulgarsk og albansk kultur. Denne sammenblanding har produceret en helt speciel og fascinerende kultur, der bestemt er mere en et kort blik værd. Man finder alt fra tyrkiske basarer til ortodokse kirker, og ydermere er landets natur helt fantastisk smuk. Landets indbyggere er gæstfri og byder dig gerne velkommen til deres land.
Bedøm rejsemål
4,5
(67 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Nordmakedonien

Sortér rejser til Nordmakedonien efter tema

Bitola

I byen Bitola i det sydlige Makedonien finder man de imponerende Heraclea ruiner. De blev bygget i det 4. århundrede før Kristi af Philip II af Makedonien. I ruinerne kan man blandt andet se romerske bade og et teater fra den tid.

Ohrid

Ohrid området byder på skønne naturscener, der kan begejstre enhver. I området finder man blandt andet Europas dybeste sø, der er 290 meter dyb.

Skopje

Byen Skopje er Makedoniens hovedstad. Det mest charmerende i byen er det gamle kvarter, hvor man blandt de hyggelige bygninger og mange restauranter finder en skøn og charmerende atmosfære.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.