Luksus ferie til Tyrkiet

Luksus ferie til Tyrkiet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Tag på en luksusferie i Tyrkiet og forkæl dig selv som du aldrig er blevet forkælet før.

Tyrkerne forstår virkelig at nyde livets glæder, hvilket gør landet til det ideelle rejsemål for en ferie i luksus og idyl. Det varme klima sørger for, at du altid kan slappe af og dase på de mange skønne strande. Når du får nok af strandene, kan du komme helt ned i gear i et af de mange luksus resorts, der findes overalt langs Tyrkiets kyst. Her findes der masse af muligheder for at nyde god lokal mad, forkæle dig selv med et tyrkisk bad eller gå en runde eller to på en af de mange smukke golfbaner. Tyrkiet er som skabt for luksus og forkælelse.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Tyrkiet - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Bare fordi at du synes om luksus og idyl, behøver det ikke at betyde, at du ikke kan opleve noget på din luksusferie i Tyrkiet. Tyrkiet har nemlig en masse naturlige skatte, som blot venter på, at du udforske dem. På hvert større hotel arrangeres der både guidede og private ture, der kan tage dig tæt på gamle antikke romerbyer eller naturlige vidundere.

En historisk perle der uden tvivl er et besøg værdigt er den antikke romerske by Efesos. Her kan du få mange timer til at gå med at beundre de gamle ruiner, hvor der både findes det gamle velbevarede bibliotek, et kæmpe amfitheater og meget andet.

Pamukkale der på Tyrkisk betyder ”Bomuldsslottet” er også en af de populære seværdigheder, der vil efterlade dig med gode ferieminder. Her har de naturlige varmekilder og mineraler skabt et surrealistisk landskab, hvor du kan bare i de sunde naturlige pools eller nyde udsigten over disse hvide bjerge. Slut dine eventyr med et besøg i Hamam, der vil være prikken over i’et på din luksus ferie i Tyrkiet.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.