COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Luksus ferie til Thailand

Luksus ferie til Thailand

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Mon ikke vi alle drømmer om at tage på luksusferie, hvor vi bliver opvartet og forkælet, og hvor servicen er i top og intet ønske er for stort?  

 

Mange forbinder luksusferie i Thailand med at bo på et overdådigt 5* luksusresort med en stor spa-afdeling, imens andre vil mene, at luksussuiten eller penthouselejligheden med poolen på taget midt i det pulserende Bangkok, ville være det ultimative. Endelig er luksusferie for flere, indbegrebet af et lille luksushotel på en af Thailands utallige små paradis-øer, hvor man bor ugeneret og så tæt på de hvide sandstrande, at man nærmest ikke behøver at stå ud af sengen for at komme ned til vandet.   

Luksusferie i Thailand kan være mange ting, og hvad vi forbinder med luksus er forskelligt fra person til person. Som regel er det at rejse, bo og overnatte på første klasse i skønne og eksotiske omgivelser med kvalitet og komfort i højsæde.  

 

Det er ikke uden grund, at tusinde af rejsende hvert år besøger Thailand med netop det formål at tage på en luksusferie. Priserne er forholdsvis lave sammenlignet med de vestlige, og Thailand er kendt for det høje serviceniveau. Thailænderne er meget søde, imødekommende og venlige, og overalt byder de os varmt velkommen med en helt speciel opmærksomhed og gæstfrihed. Ikke så mærkeligt er landet også kendt som ”Smilets land”.

 

På din luksusferie i Thailand er gourmetmåltiderne også en attraktiv del. Her er udvalget stort uanset, om der er tale om frokost, morgen- eller aftensmad. Der er kræset om maden med spændende krydderier, lækre grøntsager, specielle krydderurter og eksotiske frugter. Ikke alene er smagen en stor oplevelse, udseendet er mindst lige så fantastisk, da thailænderne tænker meget i farvesammensætninger og kreative udskæringer ned til mindste detalje.

 

Vi har nok alle billeder på nethinden af, hvordan en luksusferie i Thailand skulle se ud, hvis drømmen engang skulle blive opfyldt. Umiddelbart kan en luksusferie lyde uopnåeligt for nogen, men prioriteres og tænkes der alternative veje, kan det måske lade sig gøre, ligesom man kan lade luksusopholdet udgøre en del af ferien, hvis man ikke har mulighed for det i hele perioden.    

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.