Luksus ferie til Maldiverne

Luksus ferie til Maldiverne

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer man alene, som par eller sammen med hele familien om den uforglemmelige luksus-ferie, behøver man ikke at lede længere. I øgruppen Maldiverne finder man ikke meget andet end tropiske palmer, kridhvide sandstrande, turkise laguner, krystalklart badevand og lange, solrige dage uden bekymringer. Størstedelen af alle Maldivernes øer er meget små og består af meget luksuriøse resorts og strandbungalows.

På grund af sin unikke beliggenhed vil en rejse til Maldiverne altid være badet i sol. Det turkise vand giver optimale betingelser til at dykke og svømme blandt koralrev og farverige fisk. Skal man forkæle sig selv med en luksus-ferie, er Maldiverne det helt oplagte valg.

Maldiverne er beliggende i Det Indiske Ocean og består af mange små øgrupper. Hver enkelt ø, som oftest ikke er mere end et par hundrede meter i diameter, er sit eget private resort med barer, restauranter og luksuriøse omgivelser. Nogle af de forskellige ressorts byder på private lejligheder, bungalows på stranden eller huse bygget på pæle i vandet.

Maldivernes øgrupper består af mange forskellige atoller, hvoraf Ari Atollen, Lhaviyani Atollen, North Male Atollen og Raa Atollen er blandt de mest kendte. Fælles for alle øgrupperne er deres konstante fokus på at skabe luksuriøse rammer for deres gæster.

På de forskellige atoller kan man blandt andet finde små golfbaner, dykkercentre, aktiviteter og selvfølgelig en del fem-stjernede hoteller. De private bungalows på stranden er oplagte til en afsondret og intim luksus-ferie.

Øgruppen Maldiverne er kendt verden over for sit utroligt klare vand og dermed gode dykkermuligheder. De turkise laguner, vilde dyreliv og mange koralrev byder på smukke og overvældende syn når man dykker. På alle øerne kan man leje briller og snorkel, lige så vel som man kan deltage i dykkerkurser i alle sværhedsgrader.

En luksus-ferie på Maldiverne er en uden tvivl en rejse man aldrig vil glemme.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.