Rejser til Letland

Rejser til Letland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Letland er det midterste af de tre baltiske lande. Landet har sammen med Estland og Litauen efter kommunismens fald op gennem 1990'erne tiltrukket massevis af turister, der har ønsket at opleve den tidligere østbloks særlige kultur på nærmeste hold. Landet bærer stadig på godt og ondt præg af de mange år under Sovjetunionens indflydelse, men er både historisk og kulturelt et interessant rejsemål.
Bedøm rejsemål
4,5
(44 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Letland

Sortér rejser til Letland efter tema

Jurmala by

Kystbyen Jurmala et stykke udenfor Riga er kendt for sine mange sanatorier og fantastiske sandstrande. Området er rigt på mineralske kilder og moser med helsebringende mudder, men strandene kan kun benyttes til at slikke sol, for Riga-bugten er efterhånden blevet så massivt forurenet, at myndighederne fraråder al badning.

Riga

Riga, hovedstaden i Letland, er en arkitektonisk oplevelse. Byen gennemskæres af Daugava-floden og er et virkelig hyggeligt og charmerende bekendtskab, hvor man konstant bliver påmindet om byens lange omtumlede historie.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.