Langtidsferie til Spanien

Langtidsferie til Spanien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Hvis du som så mange andre danskere drømmer dig væk til varmere steder under den kolde danske vinter, kan du nu endelig realisere din drøm med en langtidsferie i Spanien.

Du har mulighed for at booke en billig ferie, der strækker sig fra alt mellem to uger til flere måneder. Mange vælger til og med at tage på langtidsferie i Spanien over hele vinterhalvåret. I Spanien kan du glemme alt om den kolde vinter derhjemme og nyde en mild og behagelig vinter, hvor temperaturene aldrig kommer i nærheden af frysepunktet. Drik sangria på stranden og nyd spansk tapas på de lækre restauranter, mens der ligger sne på gaderne derhjemme.

Langtidsferier er blevet mere og mere populære, og i Spanien er der rig mulighed for at slippe væk og tage en langtidsferie til fornuftige priser.

Hvis du har lyst til at tage en længere ferie end sædvanligt, så du virkelig kan slappe af og koble af fra hverdagen, kan du tage på en langtidsferie til Spanien. Det kan også være, at du er pensioneret og har masse af tid til at nyde livet. I så fald er et godt alternativ til hyren derhjemme at tage en langtidsferie i Spanien, hvor du kan nyde sol, varme og god mad, så længe du skulle ønske det.

En af de perfekte feriemål for disse lange ferier er øen Mallorca. Her er klimaet mildt og skønt året rundt, og der findes en masse hoteller, der lejer værelserne ud til utrolig lave priser under vinterhalvåret. Du kan for eksempel bo i nærheden af den historiske storby Palma eller i det skønne ferieparadis Alcudia på den nordlige del af øen. Her kan du nyde god mad, lokalproduceret vin og afslapning på nogle af de skønne strande året rundt.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.