Langtidsferie til Malta

Langtidsferie til Malta

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

På Malta skinner solen året rundt og temperaturene er skønne. Du er omringet af det sydlige Middelhav, hvor bølgerne bruser op på de skønne sandstrande. Når du befinder dig i dette paradis, er det svært ikke at forlænge din ferie til en langtidsferie på Malta.

Du kan tage på en langtidsferie på Malta i din sommerferie som en tilflugt fra arbejdet og hverdagen. Mange vælger også at gøre Malta til deres hjem over vinteren, hvor de som et alternativ til at tilbringe pensionsalderen hjemme i kulden nyder livet under de varmere himmelstrøg. Når man smager de friskfangede fisk på de hyggelige lokale restauranter og slapper af på solstolen i varmen, forstår man dem godt.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Malta - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Malta er en idyllisk lille perle beliggende i den sydlige del af Middelhavet syd for Italien. Denne herlige placering gør, at klimaet altid er behageligt og varmt. Selv om vinteren skinner solen her, imens det sner hjemme i Danmark. Så hvorfor ikke tage på en langtidsferie til Malta og glemme alt om kulde og den danske vinter?


Malta er en ø-nation bestående af to hovedøer og en række mindre øer. Uanset hvor du vælger at rejse til på en langtidsferie til Malta, så vil du altså altid være tæt på havet og de smukke sandstrande. De mange hyggelige havnebyer indbyder også til romantiske gåture og lækre måltider med udsigt over havet. Lokale fiskere kommer dagligt ind med sin fangst, der bliver serveret på de hyggelige restauranter samme aften.


Den strategiske placering i midten af Middelhavet har også gjort, at mange forskellige folkeslag igennem tiderne har været forbi Malta. Dette har bragt en del historiske bygninger og været med til at skabe denne unikke kultur.


På Malta kan du virkelig nyde livets glæder med god mad, god vin og afslapning i varmen.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.