Rejser til Kuwait

Rejser til Kuwait

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Efter invasionen fra Irak, der sluttede i 1991, er det gået stærkt med at få genopbygget Kuwait. I løbet af tre år lignede landet igen sig selv udadtil. Men for befolkningen og det politiske system har invasionen og måske i højere grad den vestlige håndsrækning betydet en kraftigere tilnærmelse til netop de vestlige lande og deres kulturer. Eksempler på kuwaiternes egen kultur finder man på de turistmæssige højdepunkter som nationalmuseet, Failaka-øen og i parlamentet.
Bedøm rejsemål
Herunder finder du temarejser til andre lande end Kuwait - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Failaka øen

Failaka øen i den persiske golf er hjemsted for Kuwaits vigtigste historiske fund. Her er der fundet spor fra Dilmunfolket helt tilbage til 2000 år før Kristus og fra andre folkeslag, der har levet på øen gennem de sidste 4000 år.

Kuwait City

Kuwait City er en storby, der summer af liv og god stemning. Det er her, man kan se de kæmpe olietankere, der sejler olie til resten af verden, og en tur rundt i byen viser resultaterne af oliesalget. Der er store højhuse, luksushoteller, grønne parker og brede boulevarder, der er fyldt med butikker.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.