Kulturrejser til Tyrkiet

Kulturrejser til Tyrkiet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Tag på spændende kulturrejser til Tyrkiet og lær mere om dette lands fortryllende historie, mennesker, mad og religion.

Tyrkiet er en kulturbombe, der har meget at byde på for den rejsende. Med sin strategiske placering mellem Europa og Asien har utallige handelsveje ført igennem landet, hvilket har skabt en af verdens rigeste kulturer. I et og samme land kan du besøge kæmpe katedraler, ældgamle moskéer, byer og templer fra Romerrigets tid og charmerende Byzantinske kirker.

Du kan smage dig vej igennem historien med den lækre lokale mad og lytte til tonerne af Tyrkiets musikere imens. Tyrkiet er det perfekte rejsemål for dig, der interesserer dig i kultur.

Mange rejser til Tyrkiet for at nyde varmen og de mange strande, men hvorfor nøjes med det, når du befinder dig i et af verdens rigeste lande, når det kommer til kulturarv og historie.

Du kan starte din kulturrejse til Tyrkiet med at udforske den livlige storby Istanbul, hvor du kan krydse floden og sætte fod i både Asien og Europa på samme dag. I denne pulserende kulturbombe af en by har nogle af verdens største folkeslag sat sit præg på arkitekturen. Her kan du besøge kæmpe katedraler, følge de muslimske pilgrimme til de gamle moskéer eller shoppe til du løber tør for penge i nogle af verdens ældste bazarer.

Du kan fortsætte ned til den fortryllende gamle græske og romerske by Efesos. Her kan du besøge det gamle Artemis Tempel, der var et af de syv antikke vidundere eller udforske det ikoniske bibliotek.

For en unik oplevelse ud over det sædvanlige kan du på kulturrejser til Tyrkiet også flyve med luftballon hen over Kappadokien. Der findes gamle byer, hvor hjem helt tilbage fra Bronzealderen er udhugget i de kegleformede bjerge.

Tyrkiet kan altså byde på meget for den historie- og kulturinteresserede rejsende.  

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.