Rejser til Kroatien

Rejser til Kroatien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Trods den tragiske borgerkrig i det tidligere Jugoslavien i slutningen af det 20. århundrede fremstår Kroatien om umuligt endnu smukkere, end det gjorde for ti år siden. Strandene, bjergene og naturen i øvrigt er lige så betagende som altid, men mange af de historiske byer og seværdigheder har gennemgået en omfattende genopbygning og renovering, og det har i flere tilfælde gjort dem endnu flottere, end de var. Det er således et Kroatien i fuld flor og fremdrift, der møder besøgende.
Bedøm rejsemål
4,5
(88 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Kroatien

Dalmantinerkysten

Dalmatinerkysten i Kroatien er et meget varieret området. Her finder man fremragende byggerier, levn fra middelalderen og et fantastisk naturlandskab. Området har et skønt klima og bør besøges under en rejse i Kroatien.

Dubrovnik

Byen Dubrovnik er en helt speciel oplevelse og nok en af de største seværdigheder i Kroatien. Byen er flere tusinde år gammel, og den havde sin storhedstid i det første årtusinde efter vor tidsregning. Byen gemmer på fantastiske gamle bygninger med en imponerende arkitektur, der venter på at blive udforsket af besøgende.

Istrien

I Kroatiens mest vestlige region finder man et hav af imponerende seværdigheder. Området er præget af mange fascinerende bygningsværker fra romernes tid samt et helt fantastisk naturlandskab.

Zagreb

Kroatiens hovedstad Zagreb er en utrolig alsidig by. Zagreb består af tre bydele, hvor man finder alt, hvad en hovedstad skal indeholde. Her er gamle bygninger, der fremviser imponerende arkitektur, der er storbystemning, og der er nye moderne bygninger. Denne sammenblanding giver byen en skøn og charmerende atmosfære.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.