Kør-selv-ferie til Holland

Kør-selv-ferie til Holland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Opdag Hollands smukke hemmeligheder på en oplevelsesrig kør selv ferie, hvor hver dag rummer nye, overvældende muligheder. Hollands mange spændende byer, smukke, rolige landskab og lange, brede floder kalder på en kør selv ferie, hvor man selv kan bestemme tempoet og destinationerne.

Hvad enten man er på kør selv ferie alene, som par eller familie, byder Holland på oplevelser i alle kategorier. Med en sublim kunstnerisk tradition, velkendte motiver og landskaber, blå floder og livlige kanaler er Holland den optimale destination for en hyggelige kør selv ferie.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Holland - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Kulturelt og historisk er Holland et overlegent og storslået land. I kunstens verden har både Rembrandt og Van Gogh hjemme i Holland, hvor også mange af deres mest verdensberømte motiver stammer fra. De to mestre og mange andre kan ses på Boijmans van Beuningen, som er et af hele Europas fineste kunstmuseer.

I byerne flyder livet langs kanalerne. Rotterdam er det mest moderne af Holland, mens hovedstaden Amsterdam er det klassiske Holland. Begge byer er bestemt værd at besøge på en kør selv ferie. Det er blandt andet i disse byer at man finder det bedste af Hollands museer, gallerier, restauranter, barer og caféer. Både i Holland og Rotterdam findes de alternative kunstmiljøer, som i sin tid formede de store hollandske mestre.

Med bil er det både nemt at komme til Holland og nemt at turnere landet rundt. På en kør selv ferie i Holland kan man som noget enestående få mulighed for at besøge alle de mindre byer som Edam, Haarlem, Delft og Deventer. Også i disse byer er livet bygget op omkring kanalerne, især i den meget smukke Leiden.

Det hollandske landskab byder på velkendte motiver og mange overraskelser. Langs de smukke landeveje ligger marker af tulipaner, de klassiske vindmøller og græsgrønne marker. Tre floder skærer Holland igennem og at køre langs disse er en smuk fornøjelse.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.