Rejser til Jamaica

Rejser til Jamaica

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Jamaica er tropeøernes fader med grønne palmer, svimlende vandfald og brede hvide sandstrande. I reggaens hjemland repræsenterer indbyggerne et væld af kulturer, der tilsammen skaber den specielle jamaicanske stemning. For turister er der feriemuligheder for enhver smag. Der er festlige mega-badehoteller med egen bar og privat strand, hvor det er muligt at holde ferie sammen med andre turister uden nogensinde at støde på lokalbefolkningen. Der er private villaer, hvor man kun skal dele stranden med sig selv, eller der er hoteller i hovedstaden Kingston, hvor reggaen regerer i gaderne sammen med småhustlerne og lommetyvene.
Bedøm rejsemål
4,3
(19 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Jamaica - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Kingston

I reggaens hovedstad findes Jamaicas kulturelle og finansielle centrum. For turisterne er et besøg i Kingston næsten nødvendigt for at have følt calypsoen og reggaen i kroppen på gader og stræder, hvor hustlere og livsnydere hænger på hjørnerne.

Negril

I dette dykkerparadis kan man gøre sig bekendt med nogle af Jamaicas 700 forskellige fiskearter ved de eksotiske rev udfor kysten. Hvis man bliver træt af det, er der masser af plads i liggestolene eller i vandkanten ved nogle af de bedste sandstrande på Jamaica.

Ocho Rios

Gemt i en bugt bag kokosnøddepalmer, sukkerrørsmarker og frugtplantager ligger denne lille badeby, der med sine smukke strande tiltrækker turister på luksuscruise fra mange lande. Byen er selv lidt kedelig, men der er mange smukke steder at besøge i oplandet.

Port Antionio og de Blå bjerge

Port Antonio er er en hyggelig by med et historisk islæt fra sine grundlæggere i det sekstende århundrede. Byen er med sine fine strande og hyggelige gader er dejligt udgangspunkt for ture i oplandet, både til de spektakulære Blue Mountains og til drypstenshuler og flodområder i nærheden.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.