Sammenlign billige rejser fra mange selskaber

Rejser til Jamaica

Flybilletter, hoteller, charter & pakkerejser, fly+hotel m.m.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Jamaica er tropeøernes fader med grønne palmer, svimlende vandfald og brede hvide sandstrande. I reggaens hjemland repræsenterer indbyggerne et væld af kulturer, der tilsammen skaber den specielle jamaicanske stemning. For turister er der feriemuligheder for enhver smag. Der er festlige mega-badehoteller med egen bar og privat strand, hvor det er muligt at holde ferie sammen med andre turister uden nogensinde at støde på lokalbefolkningen. Der er private villaer, hvor man kun skal dele stranden med sig selv, eller der er hoteller i hovedstaden Kingston, hvor reggaen regerer i gaderne sammen med småhustlerne og lommetyvene.
Bedøm rejsemål
4,4
(14 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Jamaica

Sortér rejser til Jamaica efter tema

Kingston

I reggaens hovedstad findes Jamaicas kulturelle og finansielle centrum. For turisterne er et besøg i Kingston næsten nødvendigt for at have følt calypsoen og reggaen i kroppen på gader og stræder, hvor hustlere og livsnydere hænger på hjørnerne.

Negril

I dette dykkerparadis kan man gøre sig bekendt med nogle af Jamaicas 700 forskellige fiskearter ved de eksotiske rev udfor kysten. Hvis man bliver træt af det, er der masser af plads i liggestolene eller i vandkanten ved nogle af de bedste sandstrande på Jamaica.

Ocho Rios

Gemt i en bugt bag kokosnøddepalmer, sukkerrørsmarker og frugtplantager ligger denne lille badeby, der med sine smukke strande tiltrækker turister på luksuscruise fra mange lande. Byen er selv lidt kedelig, men der er mange smukke steder at besøge i oplandet.

Port Antionio og de Blå bjerge

Port Antonio er er en hyggelig by med et historisk islæt fra sine grundlæggere i det sekstende århundrede. Byen er med sine fine strande og hyggelige gader er dejligt udgangspunkt for ture i oplandet, både til de spektakulære Blue Mountains og til drypstenshuler og flodområder i nærheden.
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK