Rejser til Iran

Rejser til Iran

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Bedøm rejsemål
4,5
(38 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Iran - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Iran – I karavanernes fodspor langs Silkevejen

Værd at opleve i Iran

Besøg mageløse moskeer og Persiens hovedstad

Rejser til Iran byder på historieoplevelser af de helt store. På en ferie i Iran bør du besøge ”rosernes by” Shiraz, hvor prægtige moskeer og mellemøstlig arkitektur mødes af velduftende blomsterhaver. Haverne her kan få dig til at glemme alt om, at du befinder dig i Mellemøsten.

For at få en rejse tilbage i tiden bør du også lægge dine veje forbi Persepolis, når du rejser til Iran. Denne antikke ruinby er persernes gamle hovedstad. Den vidner om dette kæmpe riges storhedstid, indtil Alexander den Store lagde byen i ruiner.

Tryllebind dig og bliv en del af ”1001 Nats Eventyr”

Den fascinerende historiske by Isfahan indeholder det bedste som islamisk arkitektur kan byde på. De tusindevis af karavaner, der igennem mange århundrede har været med til at skabe byens sjæl har dannet rammerne for et rigtigt eventyr. Når du går rundt imellem de pyntede paladser, de farverige moskeer og de handlende lokale i den livlige basar, vil du føle, at ”1001 Nats Eventyr” udspiller sig for øjnene af dig.

Metropol og madkultur i Mellemøsten

En ferie i Iran bør også indeholde et besøg til landets livlige hovedstad Teheran. Her vil du blive overvældet af den livlige trafik og det levende gadebillede, men samtidig opleve en forbløffende moderne metropol i hjertet af Mellemøsten.

I Teheran venter der også spændende kulinariske oplevelser, hvor et besøg i basaren med dens orientalske mystik og velduftende krydderier gemmer på velsmagende herligheder. Opskrifter og madretter har gået i arv fra generation til generation.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.